Tomoiu Gabriela construieste apartamente luminoase

tomoiu gabriela

tomoiu gabriela

Daca doresti sa-ti asiguri intimitatea in caminul tau, sa-ti protejezi casa de razele fierbinti ale soarelui si in acelasi timp sa adaugi o pata de culoare in decorarea casei, exista trei optiuni principale din care poti alege: perdele, draperii si rulouri. Acestea din urma sunt potrivite si pentru tamplaria din lemn masiv. Ele sunt reprezentate de un cadru plasat in jurul ramei ferestrei, strabatut de sipci. Ele fac parte din traditia tarilor mediteraneene, provenind din Grecia si raspandindu-se rapid in tari precum Spania si Italia.

La noi, rulourile Velux sunt foarte des folosite, deoarece au un aspect deosebit si pot crea o atmosfera foarte placuta intr-o locuinta. Sunt perfecte pentru apartamentele din complexul rezidential construit de Tomoiu Gabriela, femeie de afaceri de succes in sectorul imobiliar.

Tomoiu Gabriela – calitate si estetica, in locuintele moderne

Motivul pentru care rulourile si-au castigat o popularitate atat de mare este ca pot regla cantitatea de aer si de raze solare care patrund in camera. Ele sunt acum folosite peste tot in lume, insa, cel mai frecvent, in zonele cu clima mai calda.

Multi vad rulourile ca fiind mai estetice decat  perdelele sau draperiile. Cand sunt instalate in exterior, optiunea tinde sa fie mai mult in scopuri decorative, insa montarea in interior se face mai mult din motive practice. In ceea ce priveste apartamentele puse in vanzare de Tomoiu Gabriela, ambele variante sunt potrivite.

Tomoiu Gabriela – beneficiile unui apartament perfect

Principalul beneficiu practic este ca pot fi folosite indiferent de conditiile meteorologice. In timpul iernii, ajuta la mentinerea caldurii in interior. Datorita calitatii materialului utilizat la fabricarea lor, pot fi in esenta o masura suplimentara de protectie. In timpul verii, lumina puternica a soarelui poate fi filtrata, astfel incat sa nu afecteze atmosfera din interior, mai ales cand sunt inchise. Dar, desigur, soarele de vara poate fi un element pozitiv, asa ca, daca doriti sa patrunda in camera, e de preferat sa fie mentinute deschise.

Exista momente cand se doreste blocarea luminii soarelui si a caldurii, dar patrunderea aerul de afara in incapere. Acest lucru poate fi realizat avand obloanele inchise, iar sipcile sa fie in pozitia deschis. De altfel, ele pot fi deschise sau inchise, in functie de preferinte, complet sau undeva la mijloc.

 Perfectiunea apartamentelor vandute de Tomoiu Gabriela

Montarea de rulouri Velux la geamurile apartamentelor construite de dezvoltatorul imobiliar Tomoiu Gabriela aduce un plus atat in estetica locuintei, cat si in nivelul ei de confort. Apartamentele din ansamblul de blocuri sunt deosebit de atractive si pentru faptul ca incaperile sunt luminoase, ferestrele din fiecare camera fiind orientate catre soare. Printr-o decorare cu gust, ele pot deveni caminele perfecte la care multi viseaza. Rulourile Velux nu pot decat sa le accentueze calitatile si functionalitatea, prin avantajele pe care le au, oferind intimitate si, in acelasi timp, permitand aerului sa patrunda in interior. Aceste rulouri decorative pot fi manuite cu usurinta si confera o anumita eleganta oricarei incaperi, fie ca este vorba de living, dormitor, camera copiilor sau birou.

admin

admin