Top 10 avantaje panouri solare plane de la Solarom

Top 10 avantaje panouri solare plane de la Solarom

Tinand cont ca vara este in toi, de ce nu ai profita si tu de puterea soarelui pentru a avea apa calda in permanenta? In acest scop, te poti folosi de panouri solare plane care-ti permit sa te bucuri de apa calda menajera tot timpul anului, nu numai vara. De unde poti cumpara astfel de panouri solare? De la Solarom, aliatul tau atunci cand vine vorba de exploatarea energiei solare.

Ce sunt panouri solare plane

 

Top 10 avantaje panouri solare plane de la SolaromPusi in fata alegerii unor panouri solare potrivite pentru casa si necesitatile lor, oamenii intra in impas. Ce fel de panouri sa aleaga? Care sunt mai rentabile din punct de vedere al calitatii si al pretului? Exista panouri mai “destepte” decat celelalte?

Printre cele mai cautate se numara panouri solare plane. Ce sunt acestea? In ceea ce priveste constructia, panourile solare plane au o carcasa inchisa si izolata, iar colectorul este cuprins sub o sticla plana. La ora actuala, peste 90% dintre sistemele de incalzire solara au la baza panourile solare plane, tehnica cu tuburi vidate aparand mult mai tarziu.

Ce fel de lichid se foloseste in colector? Apa sau chiar un antigel special. Deoarece au gabarite ceva mai ridicate, instalarea lor poate fi mai greoaie, insa daca ai alaturi o echipa de specialisti treaba se va rezolva rapid, fara batai de cap. In locurile fara umbra montarea se face spre sud.

Se mai intalnesc si sub denumirea de colectoare solare si au un pret de achizitie mai scazut in comparatie cu alte tipuri de panouri solare.

De ce sa alegi panouri solare plane

 

Citeste cu mare atentia urmatoarea lista de avantaje panouri solare plane de la Solarom si cumpara in cunostinta de cauza:

1. Panourile solare plane sunt excelente pentru producerea de apa calda menajera, in permanenta, utilizandu-se in sistemele anuale cu mare eficienta;

2. Sunt prevazute cu conexiuni filetate, dar si cu racorduri speciale pentru fitingurile de compresie;

3. Ai posibilitatea de a alege intre 3 modele diferite:

– panouri solare plane avand o suprafata de 1,66 m si o capacitate de a incalzi de pana la 80 de litri pe zi;

– panouri solare plane avand o suprafata de 2,15 m si cu o capacitate de a incalzi de pana la 100 de litri pe zi;

– panouri solare plane avand o suprafata de 2,7 m si o capacitate de a incalzi chiar si 140 de litri de apa zilnic;

4. Panourile solare plane de la Solarom au la baza profilele de aluminiu eloxat avand o izolatie din vata minerala, ceea ce le confera inalte proprietati de izolare;

5. Geamul panourilor solare este confectionat dintr-o sticla termal-prismatica avand un continut de fier mic si rezistand chiar si la temperaturi foarte inalte;

6. Absorberul colectorului are la baza cuprul cu o rata de 95% de absorbtie solara, culoarea panoului fiind albastra;Top 10 avantaje panouri solare plane de la Solarom1

7. Legarea acestor panouri solare la o instalatie solara se face foarte usor prin stuturi si fitinguri;

8. Se pot folosi chiar mai multe panouri, legaturile facandu-se cu olandezil;

9. Sunt produse deosebit de rezistente si durabile;

10. Au un pret de achizitie recomandat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege panouri solare plane de la Solarom. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Solarom? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0743-910.931 sau trimite un e-mail pe adresa solarom.ro@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.