Tot ce trebuie sa stii despre curele late de transmisie

Ce sunt curele late de transmisie? De cate timpuri sunt acestea? Care sunt domeniile lor de utilizare? Cine la produce? La toate aceste intrebari vei afla raspunsul in articolul care urmeaza. Iti trebuie putina rabdare pentru a parcurge toate randurile si a afla, la final, cine este celebrul producator din Romania care din 1993 iti pune la dispozitie aceste articiole de calitate superiora la preturi excelente.

 Ce sunt curele late de transmisie?

Curele late de transmisie au la baza tesatura poliamidica termofixata si poliamidica si sunt confectionate multistrat.

Printre caracteristicile acestor curele se numara:

  • Sunt deschise;
  • Imbinarea se poate realiza la fata locului in functie de necesitatile fiecarui client in parte;
  • Sunt gata imbinate din fabricatie, tu alegi.

Pentru a fi incadrate intr-o anumita clasa de rezistenta, curelele late trebuie analizate in functie de distanta intre axe, diametrul rotii conducatoare, diametrul rotii conduse, rotatiile pe minut si puterea motorului de antrenare.

De cate tipuri sunt curele late de transmisie?

In functie de tipul transmisiei care poate fi in cruce sau dreapta, curelele late de transmisie pot fi de 3 mari feluri:

  1. Cu fete textile;
  2. Cu fete cauciucate;
  3. mixte

Domenii de intrebuintare curele late de transmisie

In ce domenii se intrebuinteaza curelele late de transmisie? Amintim de:

  • Industria extractiva;
  • Morarit, deci industria alimentara;
  • Prelucrarea lemnului folosindu-se pentru freze si gatere.

Cine produce curele late de transmisie?

Esti curios sa afli cine produce aceste curele de transmisie? Nimic mai simplu de aflat. Este un producator autohton care din anul 1993 produce in Targu Neamt si comercializeaza in toata tara curele late de transmisie. Cine este acest producator? Ikosar, un nume cu renume pe piata de profil din tara noastra.

Cum de reuseste Ikosar sa produca curele late de transmisie atat de apreciate in toata tara? In primul rand, personalul este calificat, apoi baza de productie este dotata corespunzator atat din punct de vedere al utilajelor specifice, cat si din punct de vedere tehnologic. Astfel, Ikosar detine chiar toate resursele de care are nevoie pentru ca produsele comercializate sa fie de calitate superioara.

Dar asta nu este tot, Ikosar nu comercializeaza curelele late de tranmisie doar in Romania, ci si in tari straine precum Moldova, Grecia, Italia, Maroc, Tunisia sau Egipt. Numarul de clienti al companiei este in permanenta crestere datorita calitatii deosebite a produselor pe care le produce, varietatii impresionante, flexibilitatii si personalului amabil, calificat si implicat.

Deci, ceea ce caracterizeaza compania este flexibilitatea, calitatea, diversitatea si promptitudinea, dotarea tehnica, cadrul complet si gama diversa. Portofoliul de clienti interni si externi este in continua crestere. Daca la inceput spatiul de productie avea numai 200 mp, iar angajatii erau in numar de patru, in 2016 numarul de angajati a atins cifra de 78, spatiul de productie s-a marit la 6900 mp, iar spatiul de depozitare insumeaza 2800 mp.

Pentru intrebari si informatii suplimentare despre produsele Ikosar si, in special, despre curele de transmisie, late, ia negresit legatura cu echipa companiei, aceasta iti sta mereu la dispozitie!