Transport personal Bucuresti

trasport personal bucuresti

trasport personal bucurestiIn timpul acelor calatoriil care sunt facute cu niste autocare ale firmelor specializate , toti clientii sunt insotiti firesc de soferi profesionisti care au experienta in domeniu si in acelasi timp vom avea si nite insotitoare de bord , acestea stand la dispozitia calatorilor. Cu multa incredere si in acelasi timp cu buna dispozitie, personalul firmelor care ofera astfel de servicii specifice de transport personal in Bucuresti, face tot posibilul sa le asigure tuturor calatorii conditii dintre cele mai placute.

In cazul calatoriilor, firmele care executa acest transport si care respecta clientii, pot sa le ofere acestora in mod  gratuit pe langa cafea si ceai si un pranz in cadrul calatoriilor care depasesc unele durate, ca si in cazul calatorilor care sunt facute in strainatate.

Calatoriile se fac de regula fara a se innopta. Firmele de transport, dupa cum au prevazut contractele, nu o sa-si asume nici un fel de responsabilitate a intarzierilor care sunt datorate de regula timpului nefavorabil, care se fac atat din cauza traficului dar si al eventual asteptari in vami.

Documente si bagajele din timpul calatoriilor

Fiecare pasager care beneficiaza de astfel de servicii specifice de transport personal din Bucuresti, fie ca se face in tara fie in strainatate, este unicul responsabil in ceea ce privesc documentele ce sunt necesare in calatorii. Aceste documente sunt deasemeni necesare pentru orice calator si au in vedere:

  • pasaportul- daca este cazul;
  • cartea de identitate;
  • asigurarea medicala;
  • imputernicirea si cazierul atunci cand exista eventuali insotitori ai minorilor.

Asigurarea medicala poate sa fie obtinuta din cadrul agentiilor unde au fost facute rezervarile. Deasemeni, informatiile vamale pot sa fie obtinute din cadrul sediilor pe care agentiile firmelor de transport le au.

In pretul biletului calatoriei in mod normal sunt incluse si cate 2 valize, dar impreuna ele nu trebuie sa fie mai mari de 70 de Kg si in acelasi timp bagaje de mana care sa nu depasesc o greutatea maxima ce va fi de maxim 5 Kg. Bagajele ce sunt peste acestea vor fi in mod normal taxate suplimentar de catre transportator.

Firmele care presteaza astfel de servicii de transport personal in Bucuresti nu o sa-si asume nici un fel de raspundere in cazul eventualelor disparitii sau eventualelor deteriorari cat si inlocuiri ce sunt aferente bagajelor, acest lucru incluzand in acelasi timp si raspundere vamala, ori pentru lucrurile ce sunt uitate de calatori in autocare.

Parcul auto al firmelor de transport este de regula format din numărul mare de autocare si de microbuze, intre acestea regasindu-se si modele care sunt masini de ultima generatie in privinta transportului persoanelor. Aceste modele reprezinta unul din punctele principalele in privinta atractiei atunci cand participa cu ele la targurile nationale si in acelasi timp internationale din domeniu, care sunt organizate an de an.

Modelele noi ofera un anumit grad ce e din ce in ce mai ridicate in ceea ce priveste confortului prin intermediul scaunelor care sunt de piele, ergonomice, care au spatar ajustabil si deasemeni suportul necesar pentru picioare.

admin

admin