Cauti incalzitoare ceara profesionale si nu stii la cine sa apelezi? EpilatPRO.ro este alegerea perfecta!

incalzitor-ceara-de-unica-folosinta-freeToate doamnele si doamnisoarele stiu ca parul de pe corp reprezinta o mare problema! Pentru rezolvarea acestei probleme, majoritatea apleleaza la solutii profesionale de epilat.

Daca vrei te epilezi la tine acasa, este important sa folosesti produse de inalta calitate si anume ceara epilatoare de calitate superioara si incalzitoare ceara speciale. Toate aceste produse iti sunt oferite la un raport calitate-pret atractiv de catre EpilatPRO.ro!

EpilatPRO.ro este un magazin online detinut de compania Mezza Luna din Constanta. Magazinul online isi intampina clientii cu o gama variata de produse, aceasta cuprinzand mai multe tipuri de ceara pentru epilat (ceara elastica, de unica folosinta, la cutie sub forma de granule, ceara traditionala), etc, precum si incalzitoare ceara, rezerve, kit-uri pentru epilare, emulsii si uleiuri, articole de unica folosinta, emulsii, uleiuri pentru corp, si lista poate continua.

Produsele aflate pe stocul magazinului se adreseaza persoanelor care isi doresc o epilare chiar la ele acasa, cat si saloanelor de specialitate care au nevoie  de consumabile si produse de inalta calitate, profesionale.

Si cum timpul de cele mai multe ori nu ne permite sa ajunge la saloanele de cosmetica, cea mai buna metoda o reprezinta epilarea  cu ceara ,chiar acasa. Insa, pentru a realiza acest lucru vei avea nevoie de ceara si de anumite dispozite speciale pentru topirea cerii. Acsete dispozitive se mai numesc si incalzitoare ceara.

Gama variata de incaliztoare ceara de la EpilatPRO.ro!

EpilatPRO.ro vine in intampinarea clientelor cu o gama variata de incalzitoare ceara de inalta calitate si la preturi avantajoase. Printre acestea, putem enumera:

  • incalzitor ceara FREE pentru ceara de unica folosinta
  • incalzitor ceara Mono Velvet Lady B Cu suport din plastic. Acest dispozitiv este prevazut cu un geam prin care se poate vedea cata ceara mai este in rezerva de ceara, fara a fi nevoie sa ridici rezerva din aparat. Suportul este realizat din plastic si special conceput pentru ca incalzitorul sa stea pozitionat in pozitie verticala
  • incalzitor ceara Basic Mono Velvet Lady-  baza acestuia este realizata din plastic si in plus este prevazut cu un buton on/off.
  • incalzitor ceara Basic Duo Velvet Lady
  • incalzitor ceara Basic Trio Velvet Trio
  • incalzitor ceara Evolution Duo Velvet Lady
  • incalzitor ceara Liberty 400 ml
  • incalzitor ceara Basic 400 ml
  • incalzitor ceara Cuva Dubla 400 ml, acesta este prevazut cu termostat separat pentru ambelele cuve de 400 ml

Acestea sunt doar cateva din incalzitoarele de ceara pe care le vei gasi pe stocul magazinului EpilatPRO.ro!

De unde poti achizitiona incalzitoare ceara?

Oferta magazinului online EpilatPRO.ro cuprinde diferite tipuri de ceara, incalzitoare ceara, uleiuri speciale care se folosesc dupa epilare, accesorii pentru epilat, etc.

Aceste dispozitive sunt produse performante, care ajuta la topirea cerii in cel mai scurt timp, pentru o utilizare facila.  Toate incalzitoarele de ceara disponibile pe stocul magazinului, au o garantie de 12 luni si sunt fabricate de catre producatorii de renume.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre incalzitoare ceara dar si pentru alte produse comercializate de catre EpilatPRO.ro, acceseaza pagina web www.epilatpro.ro sau  telefonic –0724 128 520/ 0724 128 540.