Colectare deseuri reciclabile

3819e3f0c14435bececde9d92c404a8bMediul in care traim este foarte important si din pacate, la noi in tara, multi oameni inca sunt nepasatori la ideea colectarii selective a deseurilor si nu iau in calcul varianta reciclarii acestora. Acest lucru ne produce un mare deserviciu si prelungeste starea actuala de nepasare. Este totusi important de stabilit ce inseamna de fapt reciclare. Acesta reprezinta o operatiune de valorificare prin care deseurile sunt transformate in urma unor proceduri bine stabilite, in materiale, produse, substante care pot sa aiba chiar rolul initial sau se pot folosi in alte scopuri. Reciclarea confera numeroase avantaje, din mai multe perspective: atat din punct de vedere social si economic, cat si ecologic, deoarece o cantitate mare de deseuri reciclate, inseamna automat un mediu mai curat si duce la imbunatatirea calitatii vietii. Deseurile care nu sunt recuperabile ar trebui sa fie eliminate pentru ca pun in pericol sanatatea oamenilor si din ce ce in ce mai mult si sanatatea animalelor.

Durata de biodegradare naturala a deseurilor este foarte variata:

– Ziare- o perioada cuprinsa intre 3 si 12 luni

– deseu de hartie- 3 luni

– filtre de tigari- 1-2 ani

– guma de mestecat- 5 ani

– sticle de plastic – 100-1000 de ani

– carti de credit – 1000 de ani

– recipiente din sticla- 4000 de ani

Iata de ce este foarte important sa apelam la servicii de colectare deseuri reciclabile. Puteti face acest lucru foarte simplu, daca locuiti in judetul Prahova, apeland la firma Pacos Eco Colectare.

Pacos Eco Colectare- solutia la indemana pentru colectare deseuri reciclabile

Bazandu-se pe profesionalismul si seriozitatea angajatilor sai, aceasta firma, infiintata in anul 2012, in localitatea Baicoi, judetul Prahova ofera tuturor celor interesati sa ajute la protejarea mediului, servicii de colectare deseuri reciclabile si deseuri periculoase. Aici se pot recicla diverse obiecte, cum ar fi: doze aluminiu, hartie, carton, scaune din plastic, navete de bere, PET-uri, galeti etc. Firma detine peste 5000 de metri patrati de hale industriale si are in dotare utilaje performante pentru compactarea si reciclarea deseurilor. Parcul auto al acestei companii prahovene este format din camioane de 3,5 si 7,5 tone. De-a lungul timpului firma sa adaptat la cerintele clientilor sai si in acelasi timp a pus accentul pe calitate se seriozitate. Nu trebuie deci sa aveti incredere in aceasta firma care se ocupa de colectare deseuri reciclabile.

Vreti sa ii contactati pentru servicii de colectare deseuri reciclate pe cei de la firma prahoveana?

In cazul in care ati luat decizia inteleapta de a apela la aceasta firma, trebuie sa stiti ca exista mai multe posibilitati prin care puteti sa ii contactati pe angajatii sai: fie prin telefon, fie prin e-mail si chiar si pe Facebook. Acum este mult mai simplu sa discutati cu acestia, pentru a afla detalii despre colectare deseuri reciclabile. Nu mai amanati si apelati acum la Pacos Eco Colectare din judetul Prahova. Veti aduce o contributie importanta la imbunatatirea calitatii mediului in zona si in plus, veti ajuta la economisirea de resurse. Pentru colectare deseuri reciclabile, solicitati sprijinul acestei companii si nu veti regreta.