Tratament impotriva zgarieturilor ce le elimina printr-o singura miscare

tratament impotriva zgarieturilor

Smartphone-uri, oglinzi, parbrize, monitoare si nu numai. Toate acestea sunt echipate cu diferite tipuri de suprafete din sticla, un material foarte elegant, placut si performant, insa cum nimic nu poate rezista vesnic. Zgtratament impotriva zgarieturilorarieturile fac din cel mai perfect ecran de telefon, tableta, laptop, un produs chiar si enervant. Ei bine, Aquashield vine sa ofere solutii performante pentru protectia suprafetelor de diferite tipuri, dar de asemenea vine sa va ofere o solutie de tratament impotriva zgarieturilor performanta ce va sterge ca prin minune orice zgarietura.

Ce este defapt un tratament impotriva zgarieturilor

O astfel de solutie este realizata din compusi speciali care actioneaza la nivel microscopic pentru a elimina zgarieturile. Practic este vorba despre o substanta pe baza de polimeri cristalini care, datorita compozitiei sale lichide reuseste sa umple fiecare crapatura, oferind astfel un aspect perfect din nou suprafetelor din sticla. Tot legat de structura sa, solutia de tratare si inlaturare a zgarieturilor lucreaza la nivel nano-metric sau atomic. Asa cum este si in cazul solutiilor de tip water-repelent, un tratament impotriva zgarieturilor acopera fisurile pana la nivel microscopic formand un strat perfect ce adera pe toata cavitatea zgarieturii la nivel atomic. Astfel, nu numai ca se elimina zgarieturile, dar de asemenea se obtine si o suprafata perfecta.

Un astfel de tratament impotriva zgarieturilor este foarte efecient in eliminarea urmelor si a defectelor de suprafata. Insa, oricat de eficienta ar fi un astfel de produs, exista situatii in care nu se prea mai poate face nimic. Vorbim aici despre zgarieturile foarte adanci si late sau in cazul celor foarte numeroase.

Exista mai multe tipuri de tratament impotriva zgarieturilor, incepand cu cele pentru domeniul auto, ce necesita diferite actiuni sau chiar si o anumita pregatire tehnica mai avansata; pana la cele ce pot fi folosite si acasa intr-o maniera usoara.

Aplicarea unui tratament impotriva zgarieturilor

Aplicarea unui tratament impotriva zgarieturilor este foarte simpla, nefiind necesare cunostiinte chimice avansate sau operatiuni compicate. Tot ce trebuie sa faceti este sa pulverizati solutia pe suprafata de sticla, iar cu ajutorul unei lavete foarte fina din bumbac intindeti produsul pe suprafata. In general aceasta solutie se usuca relativ repede, insa pentru rezultatele cele mai optime este bine sa lasati telefonul sau tableta intr-un loc uscat, ferit de lumina directa solara pret de una sau 2 ore.

Exista si alte tipuri de suprafete care se pot zgaria, pe langa sticla ecranelor telefoanelor mobile si a tabletelor exista si alte materiale la care se poate folosi un astfel de tratament impotriva zgarieturilor. Suprafetele din cristal, anumite tipuri de marmura si nu numai, pot prezenta zgarieturi provocate de diferiti factori. Insa, indiferent de acestia, aplicarea solutiei se face foarte simplu, la fel ca si in cazul ecranelor.

Asadar, pentru cei ce doresc solutii performante, asa cum este si acest tratament impotriva zgarieturilor, Aqua Shield ofera solutii de impermeabilizare dar si water repelent pentru diferite tipuri de suprafata, de la beton, lemn, pile, pana la sticla ecranelor telefoanelor mobile si nu numai. Pentru a afla toate detaliile va invitam pe siteul www.aquashield.ro

admin

admin