Calea cea mai simpla de a obtine un certificat energetic Bucuresti in maxim 24 de ore

certificat energetic Bucuresti

certificat energetic Bucuresti

Legislatia in vigoare prevede obligativitatea proprietarilor de cladiri sa detina un certificat energetic. Acesta are rolul de a arata performanta energetica a cladirii respective.

Daca pana in prezent nu era obligatoriu decat in cazul vanzarii sau achizitionarii de bunuri imobiliare, incepand cu data de 1 februarie 2016, aceste certificate energetice au devenit obligatorii pentru proprietari.

Pe site-ul nostru www.certificat-rapid.ro veti putea gasi toate informatiile necesare cu privire la accesarea serviciilor oferite de compania noastra si totodata sa aflati de la expertii nostri cum puteti sa obtineti un certificat energetic Bucuresti in maxim 24 de ore.

Obligativitatea legala de a detine un certificat energetic Bucuresti

Conform legii 372/2005 si legii 159/2013 urmatoarele categorii de cladiri trebuie sa detina in mod obligatoriu un certificat energetic Bucuresti : locuinte unifamiliale, blocurile de locuit, hoteluri, restaurante, spitale, cladiri de invatamant, cladiri de birouri, cladiri ce sunt destinate serviciilor pentru comert sau activitatilor sportive si cladiri ce consuma energie (nu conteaza tipul acestora).

In special daca vine vorba despre inchirierea, vanzarea sau cumpararea imobilului, demersul nu se poate realiza in lispa unui astfel de certificat energetic Bucuresti. Vechiul proprietar este obligat de lege sa transmita noului proprietar, in original, certificatul energetic.

Pasi pentru obtinerea unui certificat energetic Bucuresti in maxim 24 de ore

Daca sunteti in cautarea unei companii serioase care sa va puna in posesia unui astfel de certificat energetic Bucuresti cu un efort minim nu trebuie decat sa urmati pasii urmatori:

  • Contacteaza echipa noastra certificat-energetic.ro telefonic sau online iar unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa va poata oferi intr-un timp cat mai rapid solutiile de care aveti nevoie
  • Echipa noastra va face o scurta vizita in care se vor face toate constatarile necesare care trebuie incluse in acest certificat energetic Bucuresti
  • Se elaboreaza certificatul energetic. Pe baza masuratorilor, a actelor transmise si a observatiilor efectuate la fata locului iar in maxim 24 de ore se va elibera acest certificat energetic Bucuresti
  • Se elibereaza certificatul energetic si se efectueaza plata pentru acesta. In timpul programului de lucru puteti ridica personal certificatul energetic direct de la sediul companiei sau puteti opta ca acesta sa fie expediat prin Posta Romana oriunde in tara pentru care se percepe si taxa de transport. Daca doriti certificatul energetic mai repede se poate elibera si in regim de urgenta.

Servicii de inalta calitate oferite de o companie cu experienta in domeniu

Daca sunteti in cautarea unei companii serioase care sa va ofere garantia eliberarii unui certificat energetic Bucuresti in concordanta cu specificatiile legislatiei in vigoare nu trebuie decat sa apelati la noi si vom face tot posibilul pentru a-l obtine in cel mai scurt timp posibil. Echipa care isi desfasoara activitatea in societatea noastra este formata din doctori ingineri ce au o experienta vasta in domeniul energetic, de peste 18 ani, fiind atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice ca auditori energetici gradul I.

Va asteptam pe site0ul nostru www.certificat-rapid.ro unde veti putea accesa aproape instantaneu serviciile noastre.

admin

admin