Zendol B prin Biochem A – Protejeaza lemnul pentru un timp indelungat

Zendol B

Zendol BIn domeniul constructiilor exista astazi o gama extrem de bogata de materiale utilizate. Fiecare dintre ele are o doza mai mare sau mai mica de avantaje, respectiv dezavantaje. Un material care se impune din ce in ce mai elocvent pe piata de profil este lemnul. Ca si celelalte materiale, acesta are puncte forte, dar si dezavantaje. Daca pe de o parte lemnul este un excelent material de constructii, de pe alta el poate fi subrezit de mucegaiuri, devorat de insecte si facut scrum de foc. Pentru a va ajuta sa preveniţi aceste nefericite situatii care apar frecvent in zona prelucrarii si utilizarii lemnului, firma Biochem A din Ploiesti va intampina cu o gama ampla de biocizi industriali, printre care se remarca si Zendol B, un produs de top in ceea ce priveste tratarea lemnului in fata tuturor tipurilor de pericole.

Ce sunt biocizii industriali si ce efecte are Zendol B ?

Ca in oricare domeniu care are o legatura stransa cu natura, si atunci cand vorbim de industria lemnului aducem in discutie o gama larga de pericole la care este supus acest material. Ei bine, pentru protejarea lui sunt utilizati biocizii industriali. Acestia sunt utilizati in multe industrii pentru a controla organismele daunatoare sau nedorite, cum sunt virusii, bacteriile, ciupercile si insectele. Dat fiind faptul ca sunt utilizati azi intr-o multitudine de domenii cu impact direct asupra vietii noastre de zi cu zi, iar aici vorbim de produsele cele mai obisnuite: obiectele de mobilier, incaltaminte (pantofi), acestia trebuie sa prezinte garantia ca nu au un impact periculos pentru cei care utilizeaza produsele tratate cu astfel de substante, dar nici pentru mediu.

Pentru a nu face exces de astfel de produse, firma Biochem A va propune unul si bun. Astfel, daca va doriti un produs cu o arie de actiune larga in domeniul tratarii lemnului, Zendol B are o eficienta biocida foarte mare. Aceasta solutie este activa impotriva unei game largi de mucegaiuri lignicole si insecte xilofage, protejand lemnul de biodegradare. Un biocid precum Zendol B are drept scop distrugerea, anihilarea, prevenirea actiunii sau dezvoltarii, sau exercitarea oricarui mijloc de control asupra oricarui organism daunator, prin mijloace chimice si biologice.

Zendol B – Utilizare si avantaje aduse mediului industrial!

Biocidul Zendol B este compatibil cu o gama larga de vopsele pentru lemn. Aceste aspecte il recomanda ca fiind alegerea perfecta in mai multe aplicatii chiar si dupa ce lemnul a fost tratat, vopsit sau lacuit. Totodata, el prezinta o eficienta crescuta chiar si la concentratie mica. Un alt avantaj fundamental pe care vi-l ofera este faptul ca prezinta o rezistenta sporita la intemperii, fara a fi eliminat de pe suprafata pe care este aplicat. Avand in vedere concentratiile de utilizare putem spune ca nu este toxic. De asemenea, mirosul nu este unul neplacut.

Domeniile de utilizare ale produsului Zendol B:

– cherestea de fag aburita sau de fag proaspat debitat

– cherestea de rasinoase, busteni si cioate care sunt exploatate

– lemn de rasinoase debitat proaspat

– lemn de constructii, etc.

Este foarte important de stiut faptul ca, in functie de modul de aplicare, dozarea cu Zendol B difera. Solutia apoasa se poate aplica prin imersie, tratament la suprafata sau amestecarea cu apa. Dozele necesare sunt mici, iar efectul de protectie a lemnului este pe timp indelungat.

Infiintata in 2003, Biochem A a avut ca prim produs recunoscut biocidul Zendol B, dupa care au urmat o serie de alte solutii aduse pe piata, adaptate la necesitatile clientilor.

Date de contact:

Ploiesti, Bd.Republicii nr.17B, Bl.A1, Ap.18

E-mail: office@biochema.ro

Telefon: +40 (0)374 909 080

eFax   +40 (0)374 097 436

Articol oferit de 2biz.ro!