3 modele de arzatoare automatizate de la Confort

3 modele de arzatoare automatizate de la Confort

3 modele de arzatoare automatizate de la ConfortArzatoare automatizate, arzatoare de calitate superioara care respecta toate standardele impuse pentru acest domeniu, arzatoare la preturi ieftine, accesibile pentru toate buzunarele, gasesti de cumparat la Confort.

Confort este o companie bucuresteana care de foarte multi ani comercializeaza astfel de echipamente intrebuintate in domenii dintre cele mai diverse. Acum ai posibilitatea de a opta intre 3 modele diferite de arzatoare automatizate, toate apartinand unor branduri recunoscute, fiabile, calitative, cu un nivel al zgomotului redus, rezistente, durabile, proiectate astfel incat sa satisfaca si cei mai exigenti clienti.

Ce sunt arzatoare automatizate?

 

Arzatoare automatizate sunt instalatii de ardere, desigur automatizate, in constructie monobloc. Cum functioneaza acestea? Functionarea arzatoarelor este asigurata de catre panoul de comanda ce poate fi montat pe arzator sau separat, in functie de solicitarile fiecarui client in parte.

Unde se utilizeaza arzatoare automatizate? Acestea pot fi folosite cu succes la cazanele de apa fierbinte si apa calda, la cazanele de abur, la generatoarele de aer cald, pentru instalatii termice agricole sau pentru instalatii industriale.

Arzatoarele automatizate pot functiona atat pe gaz metan, cat si pe GPL, indiferent de tipul de gaz ars structura lor constructiva fiind aceeasi. Insa exista si arzatoare mixte sau din cele care functioneaza pe baza de produse petroliere distilate.

De unde cumpar arzatoare automatizate?

 

Vrei sa-ti cumperi arzatoare automatizate? Compania Confort are numeroase oferte pentru tine, oferte dintre cele mai calitative, la preturi imbatabile. Acum ai posibilitatea de a te orienta inspre arzatoare automatizate pe gaz, pe combustibil sau chiar mixte, in functie de necesitatile tale.

Ai nevoie de sfaturi si indrumare pentru alegerea arzatorului potrivit? Echipa Confort iti sta la dispozitie si te va ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Arzatoare automatizate, modele diferite pentru nevoi diferite

 

Confort iti propune 3 modele diferite de arzatoare automatizate:

1. Arzatoare automatizate mixte. In aceasta categorie gasesti cateva modele distincte, astfel incat tu sa poti alege exact produsul care ti se potriveste cel mai bine. Important este faptul ca 3 modele de arzatoare automatizate de la Confort1toate sunt proiectate si aprobate in conformitate cu standardele europene. Pot functiona cu gaz, biogaz, GLP sau CLU. De regula, au functionare in 2 trepte, iar contactele de tip plug-in iti faciliteaza instalarea. Sunt dotate chiar si cu flansa articulata, ceea ce-ti permite siguranta si usurinta in exploatare. Alimentarea cu gaz se face pe partea dreapta, insa este posibila si varianta pe partea stanga;

2. Arzatoare automatizate pe gaz. Acestea sunt compatibile cu cerintele de mediu si te ajuta sa faci economie de energie. Functionarea este silentioasa. Sunt fiabile si sunt proiectate astfel incat sa respecte standardele europene in vigoare. Functionarea se face intr-o treapta, sunt dotate si cu tub de aspiratie aer, iar in caz de defectiune piesele se procura foarte usor;

3. Arzatoare automatizate pe combustibil lichid. Sunt arzatoare fiabile, functioneaza foarte multe ore fara probleme, sunt silentioase si respecta cerintele de mediu. Sunt potrivite pentu cazanele de rezistenta inalta, iar aerul de admisie poate fi ajustat hidraulic. Functioneaza pe baza de produse petroliere distilate. Confort iti ofera inspre vanzare mai multe modele dintre care poti alege.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege arzatoare automatizate de la Confort. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Confort? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-586.218 sau trimite un e-mail pe adresa confort@clicknet.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.