Acoperisul cu tigla metalica cu piatra naturala

tigla metalica cu piatra naturala

tigla metalica cu piatra naturala

Nimic nu se compara cu eleganta si frumusetea acoperisurilor clasice cu tigle. Insa, aceste tigle clasice din ceramica pot fi usor avariate in cazul intemperiilor, creand astfel neplaceri. Echipa Acopero Serv vine sa ofere eleganta acoperisului clasic intr-o maniera moderna, sigura si eficienta, prin intermediul acoperisului cu tigla metalica cu piatra naturala. Activam de foarte mult timp in domeniul solutiilor pentru acoperisuri, incepand cu tabla faltuita, tigla metalica simpla sau cu diferite acoperiri, membrane bituminoase, solzi titan-zinc si nu numai. Ca si marturie a calitatii si a profesionalismului, portofoliul nostru include lucrari din Bucuresti si nu numai, un portofoliu ce zilnic devine tot mai mare.

Avantajele pe care tigla metalica cu piatra naturala le ofera

Tigla metalica cu piatra naturala prezinta o serie de avantaje si atuuri ce o fac sa fie alegerea perfecta pentru orice casa sau imobil cu acoperis clasic. Cel mai mare avantaj prezent la tigla de acest gen este durabilitatea. Aceasta este creeata din foi de otel zincat cu grosimea de cinci milimetri, peste care se adauga un strat de piatra naturala, calcar sau granit. Astfel, tiglele de acest gen sunt mult mai rezistente decat acoperisurile din tabla zincata, iar despre tiglele traditionale, punctele forte sunt net vizibile.

Spre deosebire de tigla metalica obisnuita, cea cu acoperire cu piatra naturala ofera o serie de caracteristici net-superioare. Datorita invelisului, comportamentul la intemperii este mult mai bun deoarece stratul din piatra ofera un plus de duritate panourilor. Astfel, tigla metalica cu piatra naturala nu va prezenta adancituri in cazul unei grindine. Insa, pe langa duritate si rezistenta in timp, acest tip de tigla ofera si un aspect mult mai elegant, potrivit mai ales pentru cladiri cu un iz clasic sau vechi.

Acoperisuri cu tigla metalica cu piatra naturala pentru orice imobil

Montarea unui acoperis cu tigla metalica cu piatra naturala se face foarte usor si datorita faptului ca aceasta nu vine in bucati individuale, ci in placi de dimensiuni fixe care faciliteaza foarte mult montarea. Pe langa asta, tiglele cu acoperire din piatra macinata mecanic rezista chiar si de 9 ori mai mult decat cele din tabla oteloasa galvanizata. Asta si pentru ca la aceasta tigla metalica cu piatra naturala se foloseste un aliaj dintre Zinc si Aluminiu, metale cu un comportament foarte bun la coroziune si rezistenta mecanica.

Practic orice tip de acoperis poate fi transformat intr-unul cu tigla metalica cu piatra naturala, nu sunt necesare operatiuni complicate sau de lunga durata. Tot ceea ce trebuie facut este sa se inlature vechea acoperire, sa se verifice si sa se repare structura de sustinere, urmand ca apoi sa se treaca la montarea noului acoperis.

Asadar, pentru toti cei ce doresc un acoperis durabil, superb care isi pastreaza aspectul chiar si peste 50 de ani, echipele Acopero Serv pot asigura orice comanda atat in Bucuresti, imprejurimi si nu numai. Va invitam pe siteul www.acopero.ro pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre produsele si serviciile pe care le oferim.

admin

admin