Rolul psihopterapiei in bunastarea oamenilor

psihoterapeut Bucuresti

Psihoterapia este o modalitate de tratare a psihicului uman prin mijloace si metodologii stiintifice, avand un cadru clinic si teoretic centrat pe eliminarea sau reducerea unor simptome si siferinte. Cam asa s-ar defini din punct de vedere teoretic intreaga activitate de psihoterapie dar dincolo de aspectele acestea, meseria este mult mai complexa.

In prezent, lumea psihoterapiei se imparte in doua extreme. Prima apartine tarilor dezvoltate unde psihoterapia este ca o a doua natura iar in cealalta extrema se situeaza tarile mai slab dezvoltate in care oamenii indiferent de problemele cu care se confrunta nu apeleaza la aceste servicii fie din lipsa de bani, fie nu este informata, fie isi ignora sau resping problemele.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere oricand solutiile optime punand la dispozitia dumneavoastra cate un psihoterapeut Bucuresti cu experienta care sa va ajute sa treceti peste problemele pe care le intampinati.

Prima consultatie este gratuita indiferent de serviciul pe care il accesati la fiecare psihoterapeut Bucuresti la care apelati. Mai multe detalii dar si pentru a va programa puteti gasi pe site-ul nostru www.adaptabil.ro.

Rolul unui psihoterapeut

Contrar opiniei generale un psihoterapeut Bucuresti nu da sfaturi desi o mare parte a oamenilor asta asteapta. Acesta asculta si pune un diagnostic ajutandu-va sa aflati singuri calea cea mai buna pentru rezolvarea problemelor.

Traim intr-un secol in care afirmarea de sine este o cheie necesara atingerii succesului personal insa oamenii tind sa devina deficitari in ceea ce priveste ascultarea activa a celuilalt si uneori chiar a vocii personale.

Fiecare psihoterapeut Bucuresti pe care il gasiti la cabinetul nostru este specializat pe o anumita ramura si oferim urmatoarele servicii: psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie de grup, terapia adictiilor, terapia adolescentului si terapia varstnicului.

Rolul psihoterapeutului si cheia eficientei si succesului unei psihoterapii este crearea unei punti de legatura intre suflete prin atitudinea neutra si binevoitoare, comunicare deschisa si incredere mutuala. Psihoterapia si autocunoasterea sunt niste concepte care contin atat notiunea de dezvoltare, optimizare si evolutie cat si acceptarea defectiunilor si a slabiciunilor.

De ce sa apelati la un psihoterapeut Bucuresti?

Apeland la un psihoterapeut Bucuresti va va ajuta sa recastigati acea parte pe care ati pierdut-o si anume increderea de a comunica deschis cu cei din jur despre ce va supara. Cu toate ca multi oameni se confrunta cu reticenta de a vorbi despre ceea ce ii supara, consideram ca este mai bine sa dati frau liber acelor trairi interioare inainte de a fi prea tarziu.

Aici la cabinetul nostru aveti certitudinea ca fiecare sedinta este confidentiala si respecta in totalitate etica profesionala. Nu uitati ca primul pas catre vindecare este admiterea faptului ca va supara ceva. Asadar, nu ezitati si apelati la ajutorul nostru indiferent de problemele cu care va confruntati.

Pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati

Va asteptam pe site-ul nostru www.adaptabil.ro unde veti putea sa gasiti o multime de alte servicii printre care si psihoterapie. Fiecare psihoterapeut Bucuresti va poate oferi solutiile cele mai bune catre rezolvarea problemelor cu care va confruntati si nu uitati ca o data ce v-ati deschis sufletul fata de o persoana veti reusi sa vedeti cu alti ochi ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra.

admin

admin