Hidroizolatii de la Mincon pentru casa ta

Mincon Romania

hidroizolatii

Daca te-ai hotarat sa iti renovezi casa sau vrei sa o ridici de la zero, in procesul de constructie este important sa apelezi la experti in domeniu care sa foloseasca materiale de hidroizolatii de calitate. In acest fel, vei beneficia de durabilitatea cladirii, dar si de confort in interiorul acesteia.

In domeniul constructiilor, exista mai multe tipuri de materiale de hidroizolatii.

Tipuri de materiale de hidroizolatii

Daca vrei sa beneficiezi de lucrari de hidroizolatii de calitate, alege tehnologia de ultima generatie, si anume izolarea cu poliuree. Aceasta are proprietati fizico-mecanice deosebite, avand totodata si o rezistenta crescuta la actiunile mecanice sau la factorii de mediu, cum ar fi grindina.

Materialul poliuree se gaseste in trei forme. Prima dintre acestea este poliuree pur aromatica, ce poate fi aplicata la cladiri, poduri, tancuri sau platforme petroliere. A doua forma este poliuree hibrida, ce poate fi aplicata la protectia cladirilor si a suprafetelor metalice. Ultima forma este poliuree alifatica, material ce are ca proprietate principala rezistenta la lumina.

Un alt material de hidroizolatii este reprezentat de membrana acrilica lichida monocomponenta. Aceasta solutie are la baza polimeri acrilici in dispersie apoasa, fiind un sistem ce poate fi folosit atat la acoperisuri, terase, balcoane si subsoluri, cat si la reabilitarea si intretinere constructiilor vechi.

Reflectarea in proportie de circa 95% a radiatiilor solare reprezinta un plus al acestui tip de material de hidroizolatii. Cu o aderenta deosebita la majoritatea suprafetelor, membrana acrilica lichida monocomponenta este stabila la intemperii, avand, de asemenea, si un aspect lucios si estetic.

Avantajele materialelor de hidroizolatii

Lucrarile de hidroizolatii realizate cu materiale de calitate si de oameni specializati in domeniul constructiilor au numeroase beneficii. In primul rand, o buna hidroizolatie a constructiei va aduce un plus de confort in interiorul acesteia, iar pe exterior aceasta va fi protejata si va rezista mai mult timp.

Un alt avantaj al acestor materiale este ca ele pot fi aplicate pe o serie larga de suprafete. Datorita materialelor de hidroizolatii, constructia va fi ferita si protejata de actiunile mecanice sau de factorii severi de mediu, cum ar fi grindina.

Lista avantajelor nu se opreste insa aici. O alta proprietate principala a materialelor de hidroizolatii este rezistenta la lumina. In acest fel, se reuseste o reflectare in proportie de circa 95% a radiatiilor solare.

Mai mult decat atat, aceste materiale de izolatie au si un aspect estetic. Ele sunt lucioase si prezinta o aderenta deosebita pe majoritatea suprafetelor de lucru.

Hidroizolatii de la Mincon Romania , alege calitate si profesionalism

Firma Mincon , cu sediul in Bucuresti, are o experienta de peste 10 ani in domeniu si a primit de-a lungul timpului numeroase premii, diplome si certificari. Expertii ofera o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor.

Specializati in termohidroizolatii, hidroizolatii, dar si in productia de vopsele, amorse si aditivi, compania asigura cele mai inalte standarde de productie.

Expertii in domeniul constructiilor sunt instruiti sa fie orientati catre nevoile clientului, contribuind astfel la realizarea unor lucrari bune si de calitate.Pentru mai multe detalii vezi pe site-ul nou lansat Mincon Romania – www.mincon.ro ,sau contactati-ne pe nr. de telefon : 0723935405 .

admin

admin