Mopeka Impex Timisoara – calitatea face diferenta!

Cauti un colaborator care sa iti livreze periodic diferite sapunuri lichide de cea mai buna calitate?

Ai nevoie pentru afacerea ta de samponuri auto de lux, de spuma activa sau de detergent pentru geamuri si parbrize?

Vrei sa colaborezi cu cel mai bun producator de degresanti, detartranti si detergenti de pe piata?

Iti trebuie detergent auto pentru motor, agenti de albire si emoliere emulsie siliconica sau ai nevoie de pasta pentru spalari grele?

In acest caz alege din oferta completa pe care compania Mopeka Impex din Timisoara o are pentru tine!mopeka

Cunoscut producator de detergenti industriali, emulgatori si produse chimice, firma timisoreana are experienta in domeniul producerii si comercializarii produselor chimice, cu aplicatii industriale si casnice.

Si pentru ca tine la multumirea tuturor partenerilor sai de afaceri, in ultima perioada compania Mopeka Impex si-a concentrat atentia pe dezvoltarea, cercetarea, comercializarea si productia de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice, destinate utilizarii in diferite industrii.

Mopeka Impex produce si vinde numai produse profesionale, realizate din materiale de cea mai buna calitate, compania fiind certificata ISO 9001/ 2008 si ISO 14001/2005 si detinand un sistem de management al calitatii si mediului.

La Mopeka Impex din Timisoara vei gasi exact ceea ce cauti, profesionistii firmei fiind mereu pregatiti sa iti ofere atat consultanta tehnica de specialitate, car si diverse solutii personalizate in domeniul detergentilor, al degresantilor si sapunurilor lichide, dar si al emolientilor si inalbitorilor.

Mopeka Impex se dovedeste a fi cel mai bun colaborator al afaceristilor din industria auto,  fabrica de detergenti a firmei bucurestene fiind specializata in cercetarea si productia detergentilor, sapunurilor, emulgatorilor, sampoanelor, dar si a produselor chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza agentilor activi de suprafata, intotdeauna ecologici.

Si pentru ca stie ce este cu adevarat important, Mopeka Impex din Timisoara face investitii constante si in fabrica de produse industriale pe care o detine, aceasta fiind specializata pe cercetare, productie si comercializare la scara industriala a produselor profesionale dedicate industriei extractive. O atentie deosebita este acordata fabricarii produselor de calitate destinate industriei de prelucrare a metalelor, dar si industriei auto ori industriei hoteliere, fabrica oferind partenerilor sai si produse profesionale de ignifugare pentru domeniul constructiilor civile.

Toate produsele aflate in oferta companiei timisorene Mopeka Impex sunt de cea mai buna calitate, ele fiind atent verificate si garantate de specialisti recunoscuti in domeniu.

Compania Mopeka Impex din Timisoara este recunoscuta ca fiind in topul celor mai buni producatori de sapunuri de pe piata romaneasca, ea avand in oferta sa numeroase produse de calitate deosebita.mopeka 1

Mopeka Impex are pentru toti clientii si partenerii sai de afaceri diferite feluri de sapun lichid, pentru toate gusturile si preferintele: sapun lichid cu glicerina, sapun cu efect dezinfectant, sapun sidefat sau nesidefat, dar si sapun detergent universal cu efect dezinfectant.

Toate sapunurile fabricate si comercializate de firma timisoreana Mopeka Impex sunt ambalate in sticle speciale de un litru, cinci litri si respectiv douazeci de litri.

Alege produsele de calitate de care ai intotdeauna nevoie, alege din oferta completa a unui lider in domeniul detergentilor, compania Mopeka Impex din Timisoara!

Mopeka Impex – calitatea face diferenta!

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Milos Cirneanski 43
Telefon: 0256 293 200
0256 293 201
Fax: 0256 293 201

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!