Amenajari Magazine, specialistul constructiilor rezistente si durabile!

Ai nevoie de un specialist care sa-ti ofere servicii de proiectare mobilier, executie si montaj tamplarie din aluminiu sau PVC, precum si placari de pardoseli cu gresie, travertin, granit sau marmura?

Vrei sa-ti instalezi sisteme audio pentru magazine, sisteme de supraveghere DVR sau sisteme audio in cadrul propriului spatiu comercial?

Cauti o companie la care poti apela pentru diferite constructii civile, constructii de pereti si platforme false ori sisteme de gips-carton?

Nu stii cu cine sa colaborezi pentru realizarea diverselor instalatii electrice si sanitare, dar si instalatii termice ori de climatizare?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Amenajari Magazine din Bucuresti!

Cu sase ani de experienta pe piata romaneasca, Amenajari Magazine iti ofera servicii profesionale in domenii diverse, tarifele practicate fiind mult sub cele ale concurentei.amenajari

Compania dispune de personal bine pregatit in domeniu ce poate initia si finaliza toate proiectele venite din partea partenerilor de afaceri, la cele mai inalte standarde de calitate.

Ori de cate ori se incheie un parteneriat, Amenajari Magazine isi respecta termenii contractuali, lucrand intotdeauna doar cu materiale de calitate superioara si utilizand ultimele tehnologii din domeniu.

Oferta companiei Amenajari Magazine este variata, specialistii firmei oferindu-va lucrari diverse de:

 • Concept design, proiectare, arhitectura;
 • Proiectare mobilier;
 • Instalatii electrice si proiect iluminare, instalatii sanitare;
 • Instalatii termice si HVAC (climatizare);
 • Placare pardoseli: gresie, travertin, granit sau marmura;
 • Fatade si usi din sticla securizata, sisteme Dorma;
 • Finisaje interioare si exterioare;
 • Turnare sape mecanizate;
 • Constructii civile si constructii pereti si plafoane false, sisteme gips-carton;
 • Executie si montaj tamplarie,  aluminiu sau PVC;
 • Project management si consultanta;
 • Instalare sisteme audio pentru magazine;
 • Instalari sisteme supraveghere DVR, instalari sisteme audio pentru magazine.

Colaborand cu Amenajari Magazine ai garantia unor lucrari de calitate executate la standarde europene, realizate de cei mai buni specialisti in domeniu.

Un loc aparte in oferta companiei bucurestene il ocupa domeniul constructii case la rosu, profesionistii companiei oferindu-va numeroase solutii si idei vizand constructia casei la care visezi de atata vreme.amenajari 1

Fie ca este vorba de faza de proiectare si obtinerea avizelor, de realizarea finisajelor si a instalatiilor sau de montajul si dotarea spatiilor realizate cu mobilier de calitate, compania Amenajari Magazine este mereu partenerul ideal, alaturi de tine.

Alegand colaborarea cu Amenajari Magazine ai garantia ca toate proiectele tale vor fi executate la termenele stabilite initial, compania putandu-ti oferi, la cerere, si servicii diverse de reamenajari si renovari in constructii.

Utilizand tehnologii moderne, lucrand doar cu materiale de cea mai buna calitate si echipamente si utilaje moderne, compania bucuresteana pune bazele casei mult visata, la cele mai mici preturi de pe piata.

Tu spui ceea ce iti doresti, cum vrei sa arate viitoarea ta locuinta, ce detalii si finisaje preferi si specialistii Amenajari Magazine se conformeaza, oferindu-ti exact ceea ce vrei.

Fundatii rezistente, pereti drepti, structura si design deosebit al acoperisului – sunt doar cateva dintre avantajele colaborarii cu compania Amenajari Magazine.

Constructia casei tale se va face rapid si ieftin, compania practicand cele mai mici tarife de pe piata constructiilor romanesti:

 • Constructie din BCA – 160 EUR/mp;
 • Constructie din caramida Porotherm – 165 EUR/mp;
 • Constructie din caramida GVP – 165 EUR/mp;
 • Constructie din caramida plina – 195 EUR/mp;
 • Constructii din lemn – 120 EUR/mp.

Profita acum de oferta Amenajari Magazine si vei vedea ca profesionistii acesteia stiu si pot sa-ti construiasca cea mai rezistenta casa la rosu.

Echipele de lucru ale companiei Amenajari Magazine cunosc toate secretele in domeniul constructiilor, astfel ca tu ai garantia unor lucrari profesionale, de care te vei bucura o perioada indelungata de timp.

Construieste-ti casa mult visata cu cel mai bun specialist din domeniu!

Alege parteneriatul cu compania Amenajari Magazine, specialistul constructiilor rezistente si durabile!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Calea Rahovei, Nr. 214 Sector 5
Telefon: 0727 921 576
0724 129 926
Fax: 021 335 2520

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante aici!