Varianta preferata de cei mici pentru gradinita Bucuresti

568df1b9a47bcf39132357bade56fe0dUn oras mare ofera multe oportunitati. De multe ori, alegerea de a locui in capitala, de exemplu, se face si din considerentul de a avea acces la o educatie mai buna pentru copiii tai. Intrarea in colectivitate coincide cu intrarea in sistemul prescolar. Locuiesti in Bucuresti asa ca variantele ar fi gradinita Bucuresti versus acasa cu bona versus in alt oras cu bunicii. Alegerea inimii este sa fiti impreuna, asa ca incep framantarile, intrebarile si cautarile pentru ce e mai bun.

Gradinita Bucuresti – activitati pentru cei mici

O data familia largita, incepi sa-ti pui o gramada de intrebari si curand dupa nasterea unui copil, apare iminent intrebarea “Ce gradinita aleg pentru copilul meu”? Dintr-o data Bucurestiul nu mai este suficient de ofertant, caci nimic nu pare sa fie suficient de bun pentru copilul tau. Cauti un loc in care cel mic sa se mentina sanatos, sa mearga cu drag la joaca, sa gaseasca empatie si intelegere, sa fie pretuit si ingrijit, asa ca l-ai tine mereu cu tine acasa! Ca mama, esti sceptica, insa cu putina incredere, poti descoperi ca gradinita Bucuresti  devine o alegere palpabila.

Merita, insa sa acorzi o sansa ofertei de pe piata si sa vizitezi un loc minunat, ce isi doreste sa creeze o lume de poveste pentru cei mici. La “Ursuletul de plus”, copiii sunt invitati de la varsta de 2 ani sa descopere joaca cu alti copii de varsta lor. Pe langa activitatile de educare a limbajului, cunoasterea mediului si activitati practice, la gradinita “Ursuletul de plus” se pune accent si pe limba engleza intensive, educatie pentru societate, activitati de natura casnica, eductie plastic si sport. Personalul gradinitei are grija sa ofere activitatile recreative atat de necesare unei dezvoltari armonioase, prin organizarea de drumetii si activitati artistico-practice.

Copii sanatosi si parinti linistiti la gradinita Bucuresti “Ursuletul de plus”

Inceputul nu este usor pentru nimeni. Sa ne gandim la un prichindel prin ce schimbari trece si cum simte el inceperea gradinitei. Este o etapa important, un pas mare pentru un pui atat de mic, dar necesar in dezvoltarea lui si cu siguranta, pasit cu grija, devine un pas spre veselie si bucurie.Revenind la cele trei optiuni de la inceput, Gradinita Bucuresti nu mai pare o optiune atat de rece si distanta. O gradinita poate deveni locul in care cel mic cunoaste prietenia, deprinde jocul cu cei de varsta lui si creste armonios.

Gradinita “Ursuletul de plus“ are grupe pentru copiii de la 2 la 6 ani si ofera si servicii de afterschool pentru copiii din clasele I-IV. In timp s-a remarcat o adaptare usoara a celor mici la gradinita si cazuri rare de imbolnavire, intrucat exista reguli stricte pentru protejarea sanatatii lor.

Pe siteul institutiei, http://www.ursuletuldeplus.ro/, sunt disponibile detalii despre cele doua locatii existente, in zona Brancoveanu si zona Tineretului, precum si despre programele de afterschool si summerschool. Inscrierile pentru anul 2015-2016 au inceput deja, iar parintii pot programa o vizita a gradinitelor la telefon 0732-138.368 pentru sediul din Brancoveanu si la 0728-106.101 pentru sediul din Tineretului.