Anvelope agricole de la Pneufan.ro

anvelope agricole

anvelope agricoleIn ziua de azi, agricultura a evoluat extrem de mult fata de acuma cateva zeci de ani. Batranii din ziua de azi, nici nu s-ar fi gandit cat de mult ar putea sa se schimbe domeniul agriculturii in cateva zeci de ani. In ziua de azi, aproape toata agricultura se realizeaza cu ajutorul diferitelor masinarii si al tehnilogiei. De ce se realizeaza cu ajutorul acestora? Deoarece toti agricultorii au descoperit ca pot sa practice agricultura intr-un mod mult mai simplu si cu o productivitate mult mai mare. Asa cum am mentionat si mai sus, agricultura din ziua de azi se realizeaza cu ajutorul diferitelor masinarii si combine care merg pe campuri si culeg cu grija toate roadele naturii. O componenta a acestor combine si a diferitelor masinarii sunt anvelopele agricole carora trebuie sa i le oferim o atentie deosebita.

In acest articol, in continuare am sa va prezint importanta acestor anvelope agricole dar si pretul sau de unde dumneavoastra ca agricultor va veti putea achizitiona astfel de anvelope agricole de cea mai buna calitate.

Despre anvelopele agricole

Asa cum am mentionat si mai sus, in ziua de azi, domeniul agriculturii este extrem de dezvoltat, iar datorita faptului ca agricultura a evoluat extrem de mult, exista o gama variata de utilaje care ajuta la prelucrarea pamantului si la colectarea roadelor acestuia. Deoarece exista foarte multe utilaje care sunt special facute pentru domeniul agriculturii, si anvelopele agricole au fost nevoite sa evolueze la fel de mult ca si utilajele. De aceea, exista o gama extrem de diversificata de anvelope agricole. De asemenea, trebuie sa stiti ca aceste anvelope agricole se masoara in „toli”. Acum pe piata de profil din Romania, putem gasi anvelope agricole care au niste dimensiuni cuprinse intre 8 toli si pot ajunge pana la dimensiuni de 50 de toli.

Preturi orientative pentru anvelope agricole

La fel cum anvelopele agricole se pot gasi intr-o gama foarte diversificata, dupa cum ati vazut si mai sus, cu dimensiuni cuprinse intre 8 toli si 50 de toli, la fel si preturile acestor anvelope agricole difera extrem de mult. Preturile acestor anvelope pot fi cuprinse 100 de lei si pot ajunge chiar si pana la 5000 de lei. Aceste preturi pe care vi le-am prezentat sunt valabile atat pentru anvelopele agricole noi cat si pentru cele second hand.

Desi exista foarte multe companii care comercializeaza astfel de anvelope agricole, multe dintre acestea sunt companii care au la vanzare anvelope agricole second hand. O data ce ati achizitionat astfel de anvelope agricole second hand, este posibil ca dumneavoastra sa nu primiti nici o garantie pentru acestea, de aceea este recomandat sa incercat pe cat posibil sa va achizitionati anvelope agricole noi. O astfel de companie de incredere de la care puteti sa va achizitionati astfel de anvelope agricole este Pneufan S.R.L.

admin

admin