Folositi produse de cosmetica intretinere auto in aceasta iarna!

cosmetica intretinere auto


cosmetica intretinere auto

Exista doua tipuri de posesori de autoturisme, prima categorie este cea a soferilor care considera masina ca fiind nimic altceva decat o unealta, si cei care considera ca autoturismul este o relfexie a propriei persoane. Bela Auto este distribuitor si furnizor de produse pentru cosmetica intretinere auto marca Flowey. Acest producator din Luxemburg are o lunga traditie in producerea de solutii si articole pentru intretinerea masinilor. Asa cum orice pasionat auto cunoaste, o masina puternica fara un aspect ingrijit si elegant este la fel ca un diamant neslefuit. Asadar, produse cum ar fi sampoane speciale pentru curatarea exterioara si interioara, ceara si solutiile pentru oferirea unui luciu perfect al suprafetelor interioare si exterioare dar si alte produse de cosmetica intretinere auto sunt esentiale pentru ingrijirea optima a aspectului masinii dumneavoastra.

De ce este bine sa folositi numai produse de cosmetica intretinere auto speciale

Dupa cum orice sofer cunoaste, cel mai dificil sezon pentru autoturisme este iarna, cand temperaturile situate sub pragul inghetului, precipitatiile dar si actiunea coroziva a substantelor folosite pentru deszapezirea strazilor au un efect nociv atat pentru suprafetele vopsite vizibile ale masinii cat si pentru caroserie. In cadrul acestui articol ne vom apleca asupra celei mai mari cauze a aparitiei ruginei pe timp de iarna la masini si vom vedea cum pot proteja aceste produse de cosmetica intretinere auto autoturismul dumneavoastra de factorii daunatori.
In primul rand, pentru ca tot am mentionat despre solutiile folosite de catre firmele de deszapezire pentru asigurarea unei bune aderente a strazilor, trebuie sa spunem ca de cele mai multe ori, compusul ce este imprastiat pe suprafata de rulaj al soselelor contine atat nisip cat si sare. Fara folosirea unor solutii de cosmetica intretinere auto in mod periodic solutia de apa si sare acumulata in diferite zone ale caroseriei masinii poate duce la aparitia ruginii.
In primul rand, pentru a evita acest lucru va recomandam ca periodic sa spalati foarte bine masina, mai ales in zonele unde se aduna cea mai mare cantitate de zapada murdara (ce contine foarte multa sare) dar si pe dedesuptul autoturismului. Pentru suprafetele vopsite ale masinii este foarte important sa folositi produse speciale de cosmetica intretinere auto cum ar fi sampoanele si ceara pentru masini. Ceara de lustruire are un dublu-rol, oferind pe langa luciul perfect si o protectie suplimentara a stratului de vopsea sau lac.

Pericolul invizibil ochiului liber

Desi ca aspect, suprafata vopsita a unei portiere de exemplu, pare a fi perfecta, la o examinare amanuntita cu ajutorul unui microscop (unele crapaturi pot fi vizibile si cu o lupa mai puternica) veti putea observa micro-pori sau fisuri care, daca nu sunt acoperite, pot permite apei sa patrunda pana la stratul de metal, ducand astfel la formarea ruginei chiar sub stratul de vopsea care mascheaza astfel orice urma pana in momentul in care este deja prea tarziu.
Ca si concluzie nu putem spune decat faptul ca va recomandam cu o deosebita caldura produsele de cosmetica intretinere auto ce poarta marca Flowey, care pot fi gasite acum numai la Bela Auto. Va asteptam pe siteul nostru, www.belaauto.ro !

admin

admin