Protectie eficienta impotriva incendiilor cu usi rezistente la foc

usi rezistente la foc

usi rezistente la foc

Ceea ce s-a intamplat in Clubul Colectiv a readus o problema foarte mare prezenta in mai toate cluburile din Romania. Nerespectarea normelor PSI din cluburi a dus la prezenta unor riscuri enorme, atat pentru cei ce se distreaza in aceste cluburi, dar si pentru managerii acestora. Suntem Madra Construct Max si pentru siguranta dumneavoastra, a celor dragi dar si a bunurilor dumneavoastra, va oferim usi rezistente la foc ce confera siguranta si protectie in cazul unui incendiu. Probabil ca va intrebati despre modul in care niste usi rezistente la foc va pot proteja. Raspunsul acestei intrebari este unul simplu. Aceste usi nu permit focului sa inainteze si in alte camere.

Folositi usi rezistente la foc pentru a putea opri raspandirea flacarilor si in alte camera

Insa, in afara de montarea unor usi rezistente la foc mai exista si alte elemente care va pot salva viata si bunurile in cazul unui incendiu. Usile pe care noi vi le oferim corespund tuturor normelor PSI din Uniunea Europeana si Romania, acestea avand o constructie foarte robusta. Usile pot fi de mai multe tipuri, simple, cu un singur canat sau duble, cu doua canaturi. Evident, acestea pot fi non-reversibile si reversibile, aceasta proprietate referindu-se la sensul de deschidere a usilor. Astfel clientul nostru poate alege pe langa culoarea usilor, si modul de configuratie al acestora.

Gama de usi rezistente la foc este realizata din folie de otel complet galvanizat avand un miez din material termoizolant de inalta performanta. Pe langa panoul propriu-zis al unei usi rezistente la foc, sistemul de prindere al tocului poate fi configurat in functie de natura aplicatiei, astfel incat intregul ansamblu al usii sa poata oferi cel mai inalt grad de protectie si de functionalitate.

Si pentru ca spuneam la inceput ca prezenta unor usi rezistente la foc poate salva vieti, ca si aplicatii, usile Proget spre exemplu, pot fi montate in diferite tipuri de spatii, incepand cu aeroporturi, cluburi, sedii ale institutiilor, centre de arhiva dar si camere de server-e si echipamente de incalzire. Toate modelele de usi rezistente la foc sunt proiectate atat pentru siguranta in caz de incendiu cat si pentru rezistenta la uzura.

Pe langa prezenta unor usi rezistente la foc, este necesara si instalarea tuturor elementelor de protectie anti incendiu

Insa, instalarea unor usi rezistente la foc trebuie insotita si de luarea unor masuri specifice PSI, cum ar fi instalarea unor sisteme de ventilatie eficiente, dar si prezenta extinctoarelor, a sistemelor de avertizare de incendiu sau, in cea mai buna varianta, prezenta unui sistem integrat de stingere a incendiilor cu ajutorul unor sprinkle-re montate pe tavan si in zonele de risc.

Puteti opta pentru usi rezistente la foc personalizate deoarece acest concept de usi permite personalizarea suprafetelor usii cu grafica digitala la alegerea dumneavoastra. Asadar, fie ca vorbim de un muzeu, centru de logistica, firma IT sau orice alt tip de companie si nu numai, aceste usi rezistente la foc pot fi inscriptionate cu grafica aleasa de catre client.

Asadar, pentru toti ceiĀ  ce doresc sa afle mai multe detalii despre gama de usi rezistente la foc, va asteptam pe pagina noastra, www.usi-antifoc.com, locul de unde puteti si consulta cataloagele noastre.

admin

admin