Aplicatia QRest doar prin Acqua Development

symbol_mphoneComanda fara chelner in restaurante, baruri si cafenele, direct de pe telefonul mobil. Nu, nu este o gluma, este o realitate ce tinde sa atraga tot mai multi adepti din dorinta de a micsora timpul de asteptare in localuri. Totul este posibil cu ajutorul aplicatiei Q Rest, aplicatie disponibila atat pentru Android, cat si pentru  iOS. Cu alte cuvinte, QRest este alternativa eficienta care inlocuieste clasicul meniu si intreg procesul de preluare a comenzii, solutie atat pentru clienti, cat si pentru restaurantele care vor sa impresioneze din punct de vedere tehnologic. Unde mai pui ca aplicatia este gratuita!

Cu ajutorul aplicatiei QRest, localul ofera clientului o metoda inedita de a comunica. Astfel, clientul poate trimite comanda rapid direct de pe smartphone-ul sau si poate vizualia in orice moment nota de plata. Confortabil, simplu, rapid si eficient. Cu alte cuvinte, toate atuu-rile pe care un restaurant mizeaza in serviciile pe care le ofera si, totodata, satisface asteptarile unui client atunci cand intra intr-un restaurant. Pentru administratorul unui local este o solutie inteligenta de a relationa cu cei care ii trec pragul, oferind servicii utile si accesibile oricui.

In momentul in care intra si se aseaza la o masa, clientul utilizator al aplicatiei QRest, va scana codul  QR prezent sub forma unui flyer pe masa. Odata scanat codul, acesta va avea acces la meniul localului respectiv si ajutat de imagini reprezentative insotite de descrieri amanuntite, isi va putea comanda felul dorit, introducand produsele intr-un cos de cumparaturi. Dupa ce cosul final de cumparaturi este stabilit, comanda este trimisa chelnerului. Pentru primirea comenzilor, localul are nevoie doar de un laptop sau o tableta si o conexiune la internet. Mai mult decat atat, fiecare sector al restaurantului poate avea o culoare diferita incat chelnerul care raspunde de sectorul respectiv sa poata vedea de la departare daca a primit o comanda, fara sa fie necesar sa se deplaseze pana la dispozitiv.

Printre avantajele oferite de aplicatie, localurilor, se numara faptul ca aplicatia permite promovarea si actualizarea directa a produselor noi, a celor sezoniere, si temporare. Astfel clientul vede si comanda, ceea ce inseamna cresterea vanzarilor si fidelizarea sa. In plus, prin intermediul aplicatiei QRest, servirea este, deci mai buna, dar cu personal mai putin. Pe langa toate acestea, autentificarea clientilor in QRest construieste si mareste baza de date cu numele, e-mail-ul si telefonul clientilor.

Acqua Development, firma ce activeaza in zona dezvoltarii de software pentru agentiile de turism, iti pune la dispozitie o aplicatie de tip Q Rest cu scopul imbunatatirii serviciilor oferite de restaurante. Aplicatia poate fi descarcata din App Store sau Google Play. Pentru printarea codurilor QR, se foloseste browser-ul Firefox versiunea 21, cu setarile de imprimare pe care le gasesti pe site-ul nostru.

Acqua Development, ocupa un loc fruntas pe piata de profil din Romania datorita programelor pe care le promoveaza din dorinta de a usura munca operatoriilor agentiilor de turism. Dintre aceste programe amintim  Q Travel Online, Q Travel BackOffice si Q Travel Inventory. Programele distribuite de Acqua Development au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce ajuta analistii sa fie mereu la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora. Pentru detalii suplimentare acceseaza pagina noastra de internet. Acqua Development, pentru un business eficient!