Prest Expert si Elena Bojan, un audit de calitate

Prest Expert si Elena Bojan, un audit de calitate1

Prest Expert si Elena Bojan, un audit de calitate1Ai o afacere si ai nevoie de un audit economic? Ai ajuns bine, iti recomandam sa apelezi la serviciile doamnei Elena Bojan, care este un reprezentant de frunte al societatii Prest Expert din Craiova. Aceasta firma ofera solutiile cele mai bune din domeniul financiar – contabil si din domeniul politicilor de conducere ale unei afaceri.

In tara noastra auditul financiar se afla inca intr-o etapa de inceput, dar, odata cu reglementarile aparute in ultimii ani, se prevad tendinte noi si cresterea rolului acestuia in viitorul apropiat. Sistemul sufera multe modificari de ordin economic, ca de exemplu cresterea tranzactiilor financiare, fuzionarea sau falimentul societatilor, iar acest fapt motiveaza dezvoltarea auditului financiar. Desavarsirea auditului financiar este utila, mai ales in tara noastra, unde aceasta activitate creste odata cu evolutia procesului de reforma si de integrare a economiei noastre in Uniunea Europeana.

Ce este auditul financiar ?

Auditul financiar este o activitate competenta de evaluare a situatiilor financiare ale unei societati economice de catre o persoana acreditata in acest domeniu, care se numeste auditor financiar, si care obtine probe de audit necesare pentru a realiza raportul de audit financiar. Acesta reprezinta o asigurare precum ca situatiile financiare sunt realizate sub toate aspectele semnificative si in concordanta cu un cadru general identificat de raportare financiara.

Auditul financiar stabileste coordonatele in care isi exercita activitatea auditorii financiari, in timp ce profesia de auditor financiar reprezinta cadrul ce asigura desfasurarea procesului de audit financiar. Raportul de audit financiar intocmit de un auditor financiar, a aparut ca urmare a dezvoltarii schimburilor internationale pe plan mondial, odata cu realizarea unor lucrari contabile foarte complexe ce necesita multe cunostinte.

Practic, orice control, orice analiza, orice studiu si orice verificare realizata asupra unei sectiuni sau a unei parti din contabilitate sau din situatiile financiare ale unei organizatii, poate sa fie calificata ca reprezentand un “audit financiar”. O activitate de audit financiar poate fi realizata inaintea unei actiuni de audit operational sau a unei activitati de audit de gestiune, in acelasi timp intelegandu-se ca sintagma “audit financiar” este cea care defineste perfect misiunea auditului.

Prest Expert si Elena Bojan – un parteneriat de incredere

Auditul financiar efectuat de firma Prest Expert este, inainte de toate, un proces riguros de identificare a problemelor, corijarea disfunctionalitatilor, prevenirea si blocarea riscului de realizare a lor.

Profesionalismul de care da dovada firma Prest Expert este completat de valoarea expertului in domeniul contabilitatii, adica de doamna expert contabil Elena Bojan. Abilitatile de comunicare si aptitudinile manageriale excelente fac ca relatiile de lucru cu aceasta persoana sa fie tot timpul o reusita. Expertii contabili ai firmei Prest Expert sunt toti membrii CECCAR si au cunostintele si de experienta necesara pentru a efectua analize corecte si obiective.

Cu ajutorul firmei Prest Expert ai parte de examinari amanuntite a documentelor si operatiunilor financiare executate de firma ta, dar si de serviciuPrest Expert si Elena Bojan, un audit de calitate de consultanta pentru un control imbunatatit din acest punct de vedere. Cunostintele ce iti sunt puse la dispozitie de firma Prest Expert sunt de ultima ora, pentru ca serviciile oferite sa fie de calitate superioara si cu respectarea stricta a conditiilor actuale de legislatie.

Daca doresti sa apelezi la serviciile unui auditor acreditat, ia legatura cu firma Prest Expert si cu Elena Bojan si vei beneficia de calitate. Pentru contact, suna la numerele 0351-416.080, 0723-323.969 si 0748-372.771 sau trimite un e-mail pe adresa prestexpert@rdscv.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi un articol interesant despre scaunele tapitate.