Avantaje electropalane de la Axa Service

Avantaje electropalane de la Axa Service

Electropalane sunt acele utilaje cu ajutorul carora se ridica diverse greutati in functie de puterea motoarelor, dar si in functie de frana electromagnetica cu care sunt prevazute motoarele. Electropalanele sunt utilaje fixe, spre deosebire de suratele lor, podurile rulante, care se pot plimba pe grinda si care sunt utilizate impreuna cu electropalanele in diverse domenii de activitate, in special in constructii.

Informatii utile despre electropalane

 

Avantaje electropalane de la Axa ServiceElectropalanele sunt utilaje relativ simple si sunt alcatuite din 3 motoare: un motor pentru urcare-coborare, un motor pentru plimbarea inainte-inapoi a caruciorului si un motor pentru rotirea stanga-dreapta.

Motoarele se pot invarti in ambele sensuri si au fost prevazute cu frana electromagnetica pentru o mai buna siguranta in timpul utilizarii lor. Important este ca rigla sa fie perfect orizontala, astfel incat sa nu se intample accidente din cauza carucioarelor care se plimba pe aceasta rigla.

De cate feluri pot fi electropalanele? De 3 feluri:

– Fixe;

– Cu motor electric;

– Cu motor manual.

Unde se pot utiliza electropalane?

– In agricultura;

– In industrie;

– In constructii;

– In orice alt domeniu unde este nevoie de putere mare de ridicare.

Avantaje electropalane

 

Printre cele mai importante avantaje ale electropalanelor se numara:

– Calitatea;

– Siguranta in exploatare;

– Productivitate;

– Pret convenabil;

– Pot ridica greutati variate, sarcinile fiind cuprinse intre 0.25 t si 16 t;

– Sunt compacte;

– Fiabile;

– Versatilitate;

– Se monteaza usor;

– Se utilizeaza usor;

– Pot ridica pana la o inaltime destul de mare;

– Nu produc zgomot, fiind deosebit de silentioase;

– Se utilizeaza in diverse domenii de activitate;

– Nu necesita intretinere speciala;

– Ai acces foarte usor la toate piesele electropalanelor ce trebuie schimbate fara a avea nevoie de ustensile speciale;

– Motorul poate fi schimbat oricand, fara probleme, iar munca se reia imediat si nici macar nu trebuie reglat;

– Se calibreaza si se regleaza din fabrica;

– Motorul este prevazut cu ventilator pentru evitarea supraincalzirii;

– Durata de viata mare;

– Nu se foloseste azbest in compozitia lor.

Electropalane de la Axa Service

 

Cand vine vorba de electropalane de calitate, Axa Service iti pune la dispozitie utilaje de exceptie. Ce marca comercializeaza Axa Service? Este vorba despre OMIS, una dintre cele mai renumite marci din acest domeniu.

Electropalanele de la Axa Service nu numai ca te vor ajuta sa ridici si sa manipulezi obiecte cu o greutate deosebit de mare, dar te vor ajuta sa faci economie si de timp si de spatiu, sa Avantaje electropalane de la Axa Service1manevrezi fiecare obiect in parte cu deosebita usurinta atat la coborare, cat si la ridicare, deoarece electropalanul este prevazut cu viteze reglabile; sa beneficiezi de frane durabile, de fiabilitate, de intretinere prea putin costisitoare si de productivitate.

In plus, echipa Axa Service iti ofera pe langa aceste avantaje si siguranta calitatii datorita experientei de peste 20 de ani in acest domeniu, experienta care se traduce prin clienti multumiti. Iar daca ai nevoie, Axa Service se ocupa si de obtinerea autorizatiei de functionare a electropalanelor cumparate de la companie, astfel incat serviciile sa fie complete!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege electropalane de la Axa Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Axa Service? Pentru detalii, suna la numarul 0216-367.948 si 0749-217.981 sau trimite un e-mail pe adresa office@axaservice.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.