Gel UV unghii false pentru o manichiura impecabila!

Gel UV unghii false pentru o manichiura impecabila!

Ca femeie este imposibil sa nu-ti doresti o manichiura impecabila. Din pacate, nu toate doamnele si domnisoarele au fost inzestrate de la Mama Natura cu unghii tari si rezistente, care cresc repede, sunt lungi si au si o forma perfecta. Asta este viata sau, mai bine zis, genetica, dar, chiar daca nu te numeri printre norocoase, nu trebuie sa disperi! Toata nebunia cu tehnica si inventiile din secolul XXI a adus un lucru bun si in acest domeniu: gel UV unghii false. Chiar daca trendul din ultimii ani este pro natural, atunci cand natura nu te ajuta, ii poti da o mana de ajutor, pardon, un gel UV unghii false!

Gel UV unghii false si alte produse pentru unghiile false

Gel UV unghii false pentru o manichiura impecabila!Sunt la moda si sunt foarte cautate de catre toate reprezentantele sexului frumos, care-si doresc o manichiura de vis. Pe langa faptul ca au un aspect estetic deosebit, unghiile false sunt si accesibile ca pret, rezista o perioada indelungata de timp, au o culoare impecabila, ofera si protectie unghiei si li se poate face reconstructie in cazul in care ai avut un mic accident si unghia ti s-a rupt.

Fie ca vrei sa-ti pui singura unghiile false, fie ca detii un salon de infrumusetare si te ocupi si de manichiura clientelor, trebuie sa-ti achizitionezi urmatoarele produse:

1. Lampa UV cu 4 tuburi. Aceasta iti va permite uscarea gelului in 3-4 minute;

2. Pila electrica profesionala pentru unghiile tehnice. Iti usureaza foarte mult munca mai ales daca ai un flux mare de cliente;

3. Pile de unghii normale, cu o granulatie de 100/180;

4. Pensule pentru gel. Se utilizeaza pentru o aplicare precisa a gelului pe unghii;

5. Rola sablon pentru unghii de diverse forme;

6. Cleaner sau degresant. Rolul lui este acela de a fixa gelul cat mai bine pe unghie;

7. Servetele pentru manichiura;

8. Perie pentru unghii;

9. Primer non-acidic. Se utilizeaza pentru pregatirea unghiei naturale inainte de a pune gelul;

10. Bond sau agent de adeziune, acesta lipeste perfect unghia naturala de stratul de gel;

11. Gel UV pentru fixarea unghiei false;

12. Gel UV pentru luciu. Este touch-ul final si se aplica pe unghia falsa, dandu-i o stralucire intensa.

Gel UV unghii false de la Perspirex

 

Dupa cum ai observat, pentru o manichiura perfecta ai nevoie si de multe ustensile si produse, insa achizitionarea lor este obligatorie.

Din lista de 12 produse enumerate mai sus, unul dintre cele mai importante este gelul UV. De unde poti achizitiona asa ceva la un pret accesibil, dar sa fie si de calitate? De la Perspirex.Gel UV unghii false pentru o manichiura impecabila!1

Este vorba despre un magazin online care-ti ofera inspre vanzare mai multe tipuri de gel UV pentru unghiile false, astfel incat tu sa ai de unde alege si experimenta. Online poti cumpara gelul UV la bucata sau la set, in culori transparente, mate, translucide sau cu lipici. Retine ca gelurile UV de la Perspirex nu ingalbenesc unghia, ba chiar au grija de ea.

Ca si optiuni, poti alege intre geluri 3 in 1, geluri cameleon, geluri cu pensula de sigiliu sau geluri camuflaj. Intra si tu in magazinul online Perspirex, arunca o privire si profita atat de calitatea produselor, cat si de reducerile substantiale!

Daca vrei sa ai parte de o manichiura impecabila, alege gel UV unghii false de la Perspirex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Perspirex? Pentru detalii, suna la numarul 0721-544.026 sau trimite un e-mail pe adresa trusemachiaj2013@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.