Bograve Advertising – Trofeul tau este si trofeul nostru!

Bograve - trofee din cristal

Daca doriti sa va promovati societatea intr-un mod cat mai eficient sau daca doriti sa oferiti angajatilor sau colaboratorilor dumneavoastra cadouri personalizate, Bograve Advertising vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai inedite solutii. Daca doriti sa va rasplatiti angajatii cu vreo medalie, insigna sau trofeu, in gluma sau pentru chestii chiar serioase, va recomandam sa apelati la Societatea Bograve, cu sediul in Bucuresti.

Bograve - trofee din cristalO sa va spunem si de ce. In primul rand pentru ca nu este de ieri de azi pe piata de profil, se ocupa inca din 2002 cu o gama diversa de personalizari. Apoi, pentru ca acopera o arie mai mare de produse comercializate, din care mentionam: insigne, medalii, brelocuri, produse din PVC, trofee, cutii si mape pentru medalii, materiale promotionale de lux, plachete metalice, plachete din lemn.

De-a lungul anilor, firma a evoluat, fie prin cresterea numarului de clienti dar si prin diversificarea serviciilor si produselor oferite. Relatiile pe care le-au dezvoltat cu clientii fideli sau nu sunt bazate pe incredere si respect, partenerii lor gasind intotdeauna servicii rapide si sigure. Echipa Bograve este intotdeauna la dispozitie si gata pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie pentru problema dumneavoastra.

Orice eveniment de omagiere, premiere sau recunoastere si apreciere a valorii aduse de diverse persoane sau organizatii necesita alegerea trofeelor potrivite. Personalizarea tuturor produsele este realizata cu ajutorul unor tehnologii avansate: gravura 3D, gravura laser CO2, marcare industriala. Iar finisajele produselor par facute de rabdatorii chinezi batrani…

Bograve executa trofee din acril, trofee de sticla standard, trofee de sticla de Murano, seturi de casa, trofee de sticla – gravura Laser 3D – in prisma si creatie. Pentru acestea folosesc un dispozitiv laser comandat de un program de software performant pentru a crea imaginea tridimensionala intr-un cristal solid, perfect neted, care asigura o claritate optica deosebita. Imaginile pot contine intre 10.000 si 200.000 de puncte, fiecare plasat de catre designer in interiorul cristalului cu ajutorul sistemului laser.

Majoritatea cristalelor obtinute prin aceasta tehnologie pot reprezenta cadouri sofisticate ce pot fi impachetate in cutii, pot avea baza luminoasa si/sau rotativa satisfacand astfel cele mai pretentioase gusturi.

Bograve Advertising ofera patru colectii de trofee din cristal: Globe Collection, Crystal Ice, Standard si Trofee din jad. Fiecare model in parte este creat in stiluri elegante si rafinate. Cristalul lasa designerilor de trofee o libertate foarte mare de creatie, datorita transparentei lui si capacitatilor de taiere si modelare. Astfel, fiecare colectie vine cu specificul ei.

Colectia Globe se defineste prin incorporarea unui glob de forma unei sfere asemanatoare unei mingi de golf sau fotbal, sau sub forma globului pamantesc. Modelele Cristal Ice au variatiuni de sticla translucida sau mata atasata formelor, iar cele din jad sunt, evident, realizate din jad. Personalizarile pe trofee din cristal se realizeaza prin tehnologia laser CO2, folosita la gravare si fotogravare. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Bograve Advertising
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Ciocârliei nr.12, Bl D8, Sc 1, Parter, Ap 1., Sector 2.
Telefon: 0724 283 077 | 0722 323 203 | 0737 014 758