Secretul unor broderii computerizate elegante

broderii computerizate

broderii computerizate

De la sepci, tricouri, jachete, steaguri, echipamente de lucru, insigne, pana la orice material textil poate fi personalizat cu ajutorul unor broderii computerizate. Suntem Fortune Brod, iar scopul nostru este acela de a va oferi calitate, servicii prompte si accesibile. Toate tipurile de broderii computerizate pot fi realizate atat multi-color, cat si mono-color sau in mai multe nuante ale aceleasi culori de baza. Mai exact, vorbim despre o policromie de pana la 16 culori sau nuante. Pentru a putea realiza modele de la cele mai simple, pana la cele cu detalii complexe si fine folosim echipamente performante ce sunt comandate prin intermediul unor computere si a unui pachet de programe si aplicatii necesare pentru a transforma sigla dumneavoastra in format digital (poza sau vector) in formatul inteles de catre echipamentele de broderii computerizate.

Detinem utilaje de broderii computerizate performante, de ultima generatie

Despre procesul tehnic dar si despre dotarile noastre am mai discutat in cursul articolelor noastre, asadar, in cadrul acestuia vom merge pe ideea alegerii unei cromatici sau a unui set de culori pentru broderii computerizate, privind asupra catorva exemple comune cum ar fi tricouri personalizate si echipamente de lucru. Inca de la bun inceput putem spune ca detinem intregul paletar cromatic tehnic RAL de ate pentru borderii. Asadar, putem spune fara probleme ca realizam broderii computerizate in orice culoare si combinatii cromatice. Singura limitare fiind numarul de 16 ace ale unui utilaj.

Cromatica in personalizari de textile respecta si ea anumite reguli de combinare a culorilor, reguli intalnite in orice domeniu in care se lucreaza in combinatii de culori. Prima regula este cea a vizibilitatii. Mai exact nu se poate suprapune o broderie de culoare alba pe un tricou sau material textil alb. De asemenea, pe langa acest principiu aplicabil nu numai la broderii computerizate, mai exista si cel al combinarii culorilor intr-o maniera eleganta si placuta.

Eleganta prin broderii computerizate policrome realizate de catre expertii nostri

De foarte multe ori, din dorinta de a asigura o buna vizibilitate sunt folosite culori opuse, cum ar fi broderii computerizate rosii pe suport verde sau albastre pe suport rosu. Nu putem spune ca acest gen de combinatii cromatice este unul gresit, insa vizual vorbind, acestea creeaza un anumit discomfort. Putem spune fara a fi considerata o jignire, ca nu oricine are un ochi format pentru estetica si eleganta, motiv pentru care echipa noastra de designeri grafici este compusa numai din persoane ce detin un impresionant portofoliu cu lucrari grafice. Aceasta este garantia dumneavoastra a unor broderii computerizate realizate cu bun gust, estetice si mai ales, elegante.

Putem realiza broderii computerizate atat cu grafica oferita de catre dumneavoastra, dar, de asemenea, putem crea noi grafica ce va urma a fi transpusa pe tricouri, echipamente, etc. Va asteptam asadar sa apelati la serviciile noastre de personalizare cu ajutorul broderiei computerizate deoarece aceasta metoda este mult mai rezistenta in timp (fata de serigrafie, tampografie, etc.) dar ofera si un aspect unic, placut si frumos. Va asteptam pe pagina noastra de internet, www.broderiicluj.ro pentru a solicita o oferta personalizata.

admin

admin