Cad Works-Solutii inteligente de proiectare pe calculator

Soft-SolidWorks-Premium-6O0EtDesenarea grafica, traditionala, pe plansete si coli de hartie, este acum istorie! Rigla si compasul au fost inlocuite de mouse si tastatura. Inovatia tehnologica aduce realitatea mai aproape si o simplifica cu mult. Cu alte cuvinte, tracerea de la idee la realitate se realizeaza, acum, rapid, prin intermediul calculatorului si al softurilor performante. Un astfel de program este SolidWorks, ce aduce in prim-plan proiecatrea 3D parametrizata, ce se remarca prin usurinta cu care este invatat, avand comenzi intuitive si sensibile la context.

Ceea ce in urma cu multi ani parea un scenariu rupt dintr-un film stintifico-fantastic, proiectarea si desenarea grafica asistata de calculator, astazi, este o metoda foarte populara in randul celor care activeaza in domeniul proiectarii si nu numai. Desenarea propriu zisa la calculator urmeaza, in general, aceleasi etape si procedee traditionale. Se selecteaza formatul pe care se pregateste desenul, se decide asupra unitatilor de masura si a scarii, pentru ca mai apoi sa se inceapa crearea geometriei. Posibilitatile ample de editare a desenelor reprezinta un mare avantaj al acestor softuri, utilizatorul putand astfel sa modifice geometria in diverse moduri.

Fata de alte programe de acest gen, SolidWorks se distinge in primul rand prin faptul ca orienteaza atentia utilizatorului catre proiectarea propriu-zisa si nu asupra modului de folosire a softului ca atare. Ca dovada a performantelor incontestabile a acestui soft stau marturie cei peste 2 milioane de ingineri si designeri, care il folosesc dar si cele peste 200.000 de companii din intraga lume care isi simplifica munca si o pun in valoare cu ajutorul SolidWorks. Programul de proiecatare SolidWorks ofera posibilitati de functionare largi precum: modelarea solidelor, crearea geometriei de referinta, modelarea piselor din foi, schitarea, modelarea ansamblurilor etc.

SolidWorks Premium reprezinta o varianta mult imbunatatita, care ofera utilizatorilor numeroase avantaje:

  • vizualizezi si comunici prin intermediul randarilor cu acuratete fotografica si a animatiilor
  • creezi cu rapiditate orice obiect geometric, inclusiv forme naturale complexe si suprafete C2
  • creezi, distribui, si gestionezi cu usurinta, utilizand instrumente pentru desene tehnice de amploare, pentru colaborare si managementul datelor
  • garantezi performanta, posibilitatea de fabricare  si costurile, utilizand instrumentele de analiza incorporate

Altfel spus, SolidWorks Premium iti ofera functii puternice, usor de realizat, care iti permit sa automatizezi sarcinile si sa optimizezi fluxul de lucru. Mai mult decat atat, acest soft te ajuta sa definesti si sa confirmi cu rapiditate, forma, constructia si functionabilitatea proiectului tau. SolidWorks Premium este sinonim cu performanta! Acesta permite realizarea unor proiecte inovatoare cu ajutorul unor instrumente specifice fiecarei utilizari. Totodata,  programul SolidWorks Premium este un aliat puternic in ceea ce inseamna eficienta si puterea de a lua decizii adecvate in realizarea proiectelor.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te bucura de beneficiile acestui soft, este sa apelezi la o firma specializata in acest domeniu. Cad Works International se ocupa de furnizarea de solutii de proiecatre si executie asistata de calculator. Avem ca scop implementarea solutiilor optime si eficiente pentru intreprinderile ce au ca desfasurare activitati care includ proiectarea mecanica, electrica si electronica. Din catalogul nostu de produse fac parte: scanere 3D, sisteme printare 3D,  Soft SolidWorks Premium,Soft Solid CAM, Soft SolidWorks Enterprise, percum si multe altele. Pentru mai multe detalii si informatii acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.