Cadoul perfect: inelele prelucrate manual Roza Oro Collection!

Inele-prelucrate-manual-P5fhpFie ca doresti sa ii faci un cadou cuiva drag sau pur si simplu sa iti faci un cadou tie (caci cine iti cunoaste mai bine preferintele, daca nu chiar tu?), produsele prelucrate manual au mereu succes. Asemeni produselor prelucrate manual, un cadou cu care stii ca nu vei da gres sunt…bijuteriile. Ce ar fi daca am combina aceste doua variante si am obtine cadoul perfect? Aceasta este solutia pe care v-o ofera compania Roza Oro Collection, prin inelele prelucrate manual.

Avantajul numarul 1 al unui inel prelucrat manual este unicitatea. Prin prelucrare manuala, echipa de specialist Roza Oro va obtine inelul perfect pe care il doresti. Inelele prelucrate manual sunt o solutie excelenta in special in cazul in care cauti un inel de logodna, deoarece aleasa inimii tale nu va putea spune nu in fata unei bijuterii create intocmai dupa preferintele ei!

Inelele prelucrate manual pot fi cadoul perfect nu doar in cazul unei logodne, ci si in multe alte situatii, cum ar fi:

Cadouri pentru prietenele tale – In cazul in care se aproprie o sarbatoare speciala pentru tine si prietenele tale si vrei sa le daruiesti ceva deosebit, ce spui de inele prelucrate manual, cu un design care sa simbolizeze prietenia voastra? Apeland la serviciile Roza Oro, iti vei pune in practica ideile, obtinand cadoul perfect.

Cadoul special pentru tine – Un fapt cunoscut in intreaga lume este ca oricarei femei ii plac bijuteriile. Mai mult decat atat, unei femei rafinate ii vaplacea mereu sa isi aleaga bijuterii care sa ii reflecte personalitatea si care sa se potriveasca stilului sau. Pentru ca meriti sa iti faci si tu cate un cadou din cand in cand, de ce sa nu alegi un inel prelucrat manual? Potrivit atat unei utilizari de zi cu zi, cat si in cazul ocaziilor speciale, un inel deosebit este accesoriul perfect ce iti va completa tinuta!

Desigur, serviciile de prelucrare manuala a inelelor oferite de compania Roza Oro Collection nu sunt destinate doar persoanelor care cauta cadouri. Roza Oro iti ofera ajutorul si in cazul in care ai nevoie de simpla modificare a unui inel, chiar daca acesta este sau nu cumparat din cadrul colectiei noastre. In cazul in care ai gasit inelul perfect ca design, insa marimile sunt necorespunzatoare, acesta va fi prelucrat in atelierul nostru, pentru a obtine marimea perfecta!

Roza Oro Collection iti pune la dispozitie si un magazine online, pentru a putea achizitiona bijuteriile dorite doar prin cateva clickuri. In plus, inafara serviciilor de prelucrare manuala, compania noastra iti ofera si alte tipuri de servicii care sa transforme bijuteria pe care o ai in bijuteria ideala:

  • Servicii de modificari
  • Servicii de micsorare sau marire
  • Servicii de gravari
  • Servicii de montat
  • Servicii de curatat
  • Diverse lucrari
  • Servicii de rafinare
  • Servicii de turnare
  • Servicii de sincronizare

Obtine inelul perfect prin serviciile de prelucrare oferite de firma noastra. Alege inelele prelucrate manual Roza Oro Collection! Pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi magazinul online al companiei. Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web sau contacteaza-ne, utilizand informatiile de mai jos:

Adresa .

  Aurel Vlaicu nr.127

Program .

  08:00 – 18:00

Telefon/Fax. .

  (+40) 0261-770141

E-mail. .

  rozaoro_2000@yahoo.de

Articol oferit de 2biz.ro.