CAM Home Design – specialistul mobilierului de calitate!

Cam Home DesignMobilier clasic de dormitor, mobilier de birou, mobilier de sufragerie, mese, mobilier divers, mobilier de bucatarie, dressing, mobilier modern – intr-o varietate de modele si culori, de cea mai buna calitate si la cele mai atractive preturi de pe piata – doar in oferta firmei CAM Home Design.

Cu o experienta semnificativa pe piata de profil, firma CAM Home Design a reusit sa se diferentieze in fata producatorilor de serie prin designul personalizat, complexitatea detaliilor si flexibilitatea manifestata in relatiile cu partenerii si clientii sai.

Toate produsele fabricate si comercializate de catre CAM Home Design se remarca prin personalitatea distincta, prin unicitatea si flexibilitatea modelelor.

Folosind doar material de cea mai buna calitate, fie ca este vorba de lemn masiv sau de panouri din lemn, CAM Home Design reuseste mereu sa creeze mobilier la standarde europene de calitate, satisfacand astfel si cele mai exigente cereri ale clientilor.

Profesionistii firmei sunt mereu la dispozitia clientilor, acestia avand ultimul cuvant in materie de culoare, forma, design ori dimensiunile mobilierului mult visat.

Cam Home Design 1CAM Home Design se poate mandri cu portofoliul impresionant al partenerilor si clientilor sai, printre acestia numarandu-se nume sonore din sectorul bancar, hotelier, business-ului, dar si cel al hypermarketurilor.

CAM Home Design este deschisa ideilor si sugestiilor venite din partea clientilor, produsele realizate fiind de cea mai buna calitate.

Un loc aparte in activitatea companiei il ocupa producerea si comercializarea mobilierului unicat, la comanda, specialistii firmei realizand orice model, din materialul ales/preferat de client.

Mobila de dormitor la comanda le confera clientilor nostri posibilitatea sa-si defineasca singuri modelul, culoarea, forma si dimensiunile produselor dorite.
Suntem specialisti in confectionarea mobilierului ergonomic cu margini drepte sau curbe, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Punem accent pe calitate si detalii, motiv pentru care materialele si accesoriile pe care le folosim sunt produse de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume din Europa.

Suntem non-stop la dispozitia clientilor, carora le oferim consiliere gratuita, sfaturi practice si solutiile ideale pentru fiecare proiect.

Confortabilitate, functionabilitate si durabilitate, acestea sunt cele trei caracteristici ce definesc toate produsele noastre, fie ca vorbim de mobilier clasic sau mobilier modern, fie ca vorbim de mobilier de dormitor ori de bucatarie, de mobilier de sufragerie ori de cel de bucatarie.

De ce mobilier la comanda ?

  • Pentru ca te costa mult mai putin si poti sa-ti creezi piese unicat, care vor fi cu siguranta admirate in locuinta ta;
  • Pentru ca tu esti cel ce decide asupra modelului, formei, culorii si materialului din care va fi confectionata mobila ta;
  • Pentru ca ai garantia ca specialistii firmei noastre iti vor oferi tot ceea ce iti doresti. Tu trebuie doar sa ne spui ce vrei, noi ne conformam si iti oferim tot ceea ce vrei;
  • Poti sa alegi tipul manerelor, al sertarelor, al detaliilor care fac diferenta;
  • Poti alege dimensiunile potrivite, dupa spatiul pe care il detii. Tu ne spui unde vei aseza mobila, noi o confectionam astfel incat aceasta sa se imbine perfect in ansamblul general;
  • Iti poti personaliza propriul dormitor, avand garantia calitatii superioare;
  • Iti oferim transport si montaj profesional.

Cam Home Design 2CAM Home Design dispune de cele mai bune echipamente in domeniu, cu care producem si realizam comenzi speciale de mobilier, atat in varianta clasica, cat si in cea moderna.

Suntem cei mai buni in confectionarea la comanda a dormitoarelor, holurilor, bucatariilor, mobilierului pentru copii, dar si a celui pentru birou.

Stim sa punem pret pe calitate, motiv pentru care utilizam doar materialele celor mai buni producatori in domeniu.

Alege doar produsele de calitate pentru locuinta ta, alege din oferta complexa pe care CAM Home Design ti-o pune la dispozitie !

CAM Home Design – specialistul mobilierului de calitate !

Si daca iti doresti ceva special si pentru copilul tau, n-ar strica sa arunci o privire aici!