Avantajele unei masini de tuns iarba manuale

Avantajele unei masini de tuns iarba manuale

Daca vrei sa impresionezi toti vecinii si trecatorii cu un gazon impecabil, vesnic verde si ingrijit frumos, des, tuns mereu la acelasi nivel, cumpara-ti masini de tuns iarba, dar nu orice fel de masini, ci din categoria celor manuale. Pentru curtea si gospodaria ta este tot ce ai nevoie!

Masini de tuns iarba manuale sunt potrivite pentru suprafetele mici

 

Avantajele unei masini de tuns iarba manualeDaca ai de tuns iarba de pe o suprafata mica, cum este iarba din fata casei, din curte sau gradina, nu ai nevoie de masini de tuns iarba mari, complicate, in care sa-ti prinzi urechile nestiind pe ce butoane sa mai apesi ca sa-ti faci treaba. Tot ce-ti trebuie tie sunt masini  manuale pe care le poti folosi cu succes pentru suprafete cuprinse intre 100 si 300 mp, fie ca este vorba despre gazonul din fata casei tale, din curte sau din gradina.

O astfel de masina de tuns iarba iti permite abordarea de valori reduse pentru inaltimea de taiere a ierbii, de pana la 10 mm. Cum se face taierea ierbii? Prin forfecare, intr-un mod curat, in acest fel firul de iarba nefiind stresat ca in cazul taierii cu o masina de tuns pe benzina care, pe langa faptul ca face mult zgomot si polueaza, reuseste, adesea, sa-ti usuce gazonul.

Singurul dezavantaj al unei astfel de masini de tuns iarba il presupune efortul fizic cu mult mai intens pe care tu trebuie sa-l faci, insa putin sport nu strica niciodata cu atat mai mult cu cat dupa o zi intreaga de stat la birou a tunde gazonul reprezinta o activitate foarte relaxanta pentru nervii si muschii tai. De recomandat este sa tunzi iarba de 2 ori pe saptamana pentru a evita depunerea unui efort intens deodata.

Sa nu uitam si ca aceste masini sunt accesorizate cu recipiente de colectare a ierbii care-ti permit sa strangi iarba fara sa faci mizerie, fara sa trebuiasca sa te intorci pentru a grebla gazonul, iarba fiind aruncata, data la animale sau folosita pe post de fertilizator.

Oferta de masini de tuns iarba manuale pe care o intalnesti pe piata este mai mult decat generoasa. Branduri importante ti se plimba prin fata ochilor in toate magazinele virtuale de specialitate, iar plaja de preturi este variata, inculzand diverse dotari tehnice trebuincioase.

Masini de tuns iarba marca Bosh model AHM 30

 

Daca vrei sa-ti cumperi masini de tuns iarba pentru casa ta, alege marca Bosch, modelul AHM 30. De ce? Sistemul cilindric al masinii este dotat cu 4 cutite din otel calit, curbate. Avantajele unei masini de tuns iarba manuale1Reglarea cutitelor inferioare se face foarte simplu cu ajutorul unui sistem de blocare de tipul „click”. Arborele cilindric este pe rulmenti.

In plus, are o greutate mica, este usor de manevrat, se poate folosi si pentru terenuri accidentate nefiind nevoie de curent sau de alte cheltuieli precum cumpararea de combustibil. Are si un design atractiv si-ti faci foarte bine treaba cu ajutorul ei. Poate fi dotata si cu un recipient de colectare a ierbii pe care o tunde rapid, fara zgomot, poluare sau mizerie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de tuns iarba de la Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.