Ce este sablarea?

sablare

sablare

Sablarea este procesul prin care piesele din fier forjat sunt curatate. Aceasta tehnica presupune pulverizarea unui strat de nisip de duritate diferita (pe care o putem alege in functie de tipul si rezistenta piesei pe care o avem de curatat). Acest procedeu inlatura resturile de pe decoratiunile din fier forjat, lasandu-le ca  noi. Acest proces se aplica pentru a pregati piesele pentru revopsire sau alt proces ulterior, care va iesi perfect daca este facut pe o piesa perfect curata.

Daca avem piese de fier forjat (fie ca este vorba de balustrade, porti sau piese de decor), este indicat sa apelam la o firma care se ocupa cu sablarea acestora, astfel incat sa le mentinem in permanenta curate, avand un aspect nou chiar si dupa ani de zile.

Sablarea – modul de a ne intretine piesele din fier forjat

Pentru ca piesele din fier forjat sunt in general instalate afara, fiind expuse interferiilor vremii (ploi, ninsori), care le deterioreaza si le afecteaza rezistenta, este nevoie sa le oferim putina atentie din cand in cand si sa le curatam asa cum se cuvine, pentru a-si pastra mereu aspectul ca si nou.

Sablarea este procesul prin care acest lucru este posibil, care se aplica pe orice tip de piesa, indiferent de cat de fragila este, curatand perfect. Pulverizarea nisipului fin peste produsele din fier forjat le lasa perfect curate, fiind gata pentru revopsire sau alte actiuni de renovare.

Site-ul www.advar.ro ne sta la dispozitie cu preturi accesibile la procesele de creare, curatare, intretinere si renovare a pieselor din fier forjat. Sablarea este un exemplu. Acesti oameni, fiind specializati in acest domeniu, isi fac treaba excelent, iar rezultatele finale ne depasesc chiar asteptarile.

Curatarea pieselor din fier forjat prin sablare

Piesele din fier forjat sunt de foarte mare efect, ele fiind niste materiale excelente de decor, dar care au si alte atributii. Balustradele si porile, spre exemplu, pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt si utile, deoarece ne ofera protectie. De aceea, aceste piese sunt ideale pentru noi, pentru ca arata tot timpul foarte bine, in acelasi timp avand si alte atributii.

Pentru a le mentine mereu ca noi, este necesar sa le dam din cand in cand cate o doza de atentie. Procesul princ are acestea sunt curatate se numeste sablare si consta in aplicarea unui strat de nisip fin, care le curata in totalitate. Asa, vom avea intotdeauna parte de un aspect placut al acestor piese, care vor arata ca noi. Pentru acest lucru, este indicat sa apelam la o firma care se ocupa cu acest tip de actiuni si isi face treaba exemplar.

Accesati site-ul www.advar.ro pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de aceasta firma, care construieste si comercializeaza piese din fier forjat, dar se si ocupa de intretinerea lor ulterioara. Aici veti descoperi toate detaliile pe care doriti sa le cunoasteti, dar veti beneficia si de fotografii si informatii despre serviciile si materialele acestei firme.  

admin

admin