Ceara de epilat

ceara epilat

ceara epilat

Cabinete de cosmetica pot sa ofere in afara de servicii de infrumusetare si servicii de epilare facuta cu ceara de epilat. Un astfel de serviciu se face folosind aparate de epilat care folosesc in acest proces,  ceara, cu ajutorul kiturilor pentru epilat ce ofera tot ceea ce e necesar astfel incat epilarea sa fie una rapida cat si eficienta si mereu la niste standarde inalte. Astfel de kituri sunt utilizate de regula pentru uzul profesional, fiind printre cele mai indicate pentru a beneficia de o epilare rapida, fara sa aibe importanta in care parte a corpului se doreste sa se faca asta.

Un kit de epilat va contine la inceput, in primul rand, atat un incalzitor pentru ceara, acesta functionand cu termostat cat si un cablu de alimentare pentru 220 V ce e detasabil si poate avea o putere care sa ajunga la 30 W. Un astfel de incalzitor are fereastra cu ajutorul careia se va vedea ceara ramasa in cartus si evident se stabileste cat a fost consumata din ea, acest lucru fiind un aspect foarte bun pentru ca nu mai e nevoie sa se scoata cartusul atata timp cat acesta este inchis.

Acest kitul mai contine si cartuse de ceara de epilat care sunt cartuse de unica folosinta, fiind in numar de 5, si avand in componenta lor miere de albine si de preferat din aceea care e de cea mai buna calitate. Rola de hartie folosita pentru epilat, avand calitate superioara cat si dimensiuni de circa 60 mm *7 cm si cablu pentru alimentarea care se face la priza.

Incalzitorul nu va avea insa un suport din plastic. Aparatul acesta care functioneaza cu ceara de epilat e considerat foarte bun in utilizarea pe orice partea a corpului se doreste sa se epileze si deasemenea, este utilizat de catre profesionistii din cadrul cabinetelor de cosmetica.

Aparatul functioneaza prin procesul de incalzire si de mentinere al flaconului de ceara de unica folosinta la niste temperaturi optime ca sa poata fi utilizat la epilat. Poate fi utilizat acest flacon cu mai multe tipuri de ceara ce pot sa aiba diverse ingrediente si deasemenea se poate face inclusiv cu acele cartuse ce au in dotare un aplicator ingust, utilizat pentru epilarea mustatei.

Dupa ce sunt epilate zonelor dorite se recomanda aplicarea unui ulei care are efect calmant si hidratant.

In mediul online, doritorii  gasesc site-uri specifice cabinetelor de cosmetica care pot executa aceste proceduri si in acelasi timp sunt si site-urile firmelor ce comercializeaza atat produse cat si aparatura ce e utilizata in cadrul cabinetelor de cosmetica.

Unul dintre site-uri este chiar www.tpb.ro unde doritorii  gasesc in afara de aparatele folosite la epilarea definitiva si diverse consumabile pentru epilare, cat si accesorii ce sunt utilizate in acest scop, folosesc si  cartuse de ceara care sunt de unica folosinta sau diverse tipuri de ceara de epilat fie unica adica la cutie fie traditionala adica refolosibila.

Sunt disponibile incluisv kit-uri de epilat, consumabile, cat si decantoare necesare pentru ceara de epilat, se foloseste hartia de epilat, acele incalzitoare de ceara si nu in ultimul rand uleiul care e recomandat sa se utilizeze dupa epilare.

admin

admin