Balta de pescuit Valea Cucului – aici se gaseste cel mai savuros peste

balta de pescuit Valea Cucului

balta de pescuit Valea Cucului

Imagineaza-ti o zi calduroasa de vara. Tu cu o undita in mana pe marginea unui lac si vantul racoros care adie. Daca iti place scenariul si vrei sa incerci experienta, viziteaza balta de pescuit Valea Cucului. La balta Valea Cucului vei avea parte de relaxare si conditii optime de pescuit. Te vei bucura de privelistea incantatoare si vei putea pescui in liniste.

Ce trebuie sa stii despre balta de pescuit Valea Cucului

Este un loc de poveste unde multi pescari vin sa se relaxeze atunci cand au timp liber. De balta de pescuit Valea Cucului se ocupa asociatia Are Balta Peste. Echipa responsabila se ocupa de administrarea locului, de ingrijirea acestuia si de aprovizionarea periodica cu pesti. Pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, exista cateva reguli pe care pescarii trebuie sa le respecte. Pescuitul se poate desfasura zilnic in intervalul orar 06:00 – 21:00. Fiecare pescar poate veni pe balta cu maxim 3 lansete si 2 unditi. Pescarii pot pleca acasa cu cel mult 5 kg de peste prins. Nu sunt reguli drastice, dar ajuta la mentinerea unui loc organizat.

La balta de pescuit Valea Cucului poti petrece cele mai relaxante ore de pescuit. Aerul este curat, atmosfera este placuta, ai toate conditiile pentru un pescuit ca la carte. Cu siguranta iti vei face prieteni buni printre pescarii care deja cunosc locul. In plus ai posibilitatea sa prinzi peste de buna calitate, mai exact caras, crap, fitofag, fusar, ten, oglinda sau amur alb.

Viziteaza balta de pescuit Valea Cucului

Daca te-ai saturat sa cumperi peste de la magazin, sa fie vechi si sa nu fie gustos, atunci probabil a venit timpul sa prinzi chiar tu pestele. Ia-ti echipamente de baza si vino la balta de pescuit Valea Cucului. Aici nu numai ca poti pescui cel mai gustos peste dar ai posibilitatea si sa petreci clipe relaxante. Locatia este frumos amenajata si este multa curatenie. Nu trebuie sa fii expert, pescuitul se invata pe parcurs. Ai ocazia sa pleci acasa ca o captura frumoasa.

Balta de pescuit Valea Cucului este aprovizionata periodic cu peste. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest minunat loc atunci viziteaza pagina virtuala are-balta-peste.ro. Aici afli cum poti sa ajungi, care sunt cele trei cai de acces si care sunt tarifele solicitate. Vei fi surprins sa afli ce oferte te asteapta.

Chiar daca esti pescar profesionist sau simplu amator, alege sa pescuiesti in cele mai bune conditii de igiena. De ce sa te duci la diferite balti, unde iarba este crescuta prea mult si unde risti sa dai peste serpi sau alte vietati. Alege sa pescuiesti intr-un loc curat, unde vei putea lega prietenii stranse cu alti pescari si unde te poti relaxa ore in sir. Balta de pescuit Valea Cucului te asteapta cu cel mai bun si savuros peste. Daca ai nevoie de mai multe informatii contacteaza expertii de la Are Balta Peste sau viziteaza pagina online are-balta-peste.ro. Poti suna la numarul de telefon 0726.331.213. Pescuieste intr-un loc frumos amenajat.

admin

admin