Mystery Rooms Escape va propune o experienta inedita alaturi de prieteni

joc camera misterelor

joc camera misterelor

Intr-un oras exista o multime de atractii precum muzee, parcuri, teatre si multe altele pe care sa le poti vizita. Dar, atunci cand esti in cautarea la ceva inedit parca aceste puncte de atractie sunt destul de comune.

Noi iti propunem altceva. Daca mereu ti-a placut sa dezlegi mistere si imaginatia ta dar si inteligenta sa iti fie puse la incercare, Mystery Rooms Escape va propune o experienta inedita pe care suntem siguri ca nu o sa o uiti prea curand nici tu si nici prietenii tai. Este vorba despre un joc camera misterelor pe care suntem siguri ca il veti indragi. Numai prin intermediul Mystery Rooms Escape veti putea trai aceasta experienta iar pentru a beneficia de o distractie pe cinste va asteptam sa va faceti o rezervare prin intermediul site-ului nostru www.roomescape.ro.

Un concept menit sa va ofere o ,,altfel” de distractie

Conceptul acesta de Mystery Rooms Escape se bazeaza pe  o idee extrem de inedita, practic fiind vorba despre un joc de societate si inteligenta in care participantii se afla intr-o camera si trebuie sa dezlege misterul aflat inauntru pentru a putea iesi.

In cadrul acestui joc camera misterelor participantii trebuie sa utilizeze elementele din camera  pentru a gasi solutiile care le vor aduce ,,libertatea”. Intregul joc camera misterelor se bazeaza pe acelasi concept pe care il au jocurile din aceasta categorie din mediul online.

Astfel vei evada intr-o lume a distractiei si a misterelor pe care ti-l oferim prin intermediul acestui joc camera misterelor. Acest joc promoveaza in special interactionarea sociala intrucat participantii trebuie sa se consulte intre ei pentru a dezlega enigmele care se afla in spatele fiecarui indiciu.

Important de tinut minte

Totusi trebuie sa tineti minte ca pentru participantii cu o varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani pot participa la acest joc de societate numai cu acordul parintilor iar cei care au o varsta pana in 14 ani trebuie insotiti de un parinte. In cazul in care regulile jocului nu sunt respectate, organizatorii pot sa il intrerupa fara sa ramburseze contravaloarea lor.

Dar pentru a putea sa beneficiati de o aventura pe cinste si sa simtiti placerea unui astfel de joc camera misterelor in realitate si nu in mediul virtual va asteptam la Mystery Rooms Escape. Puteti alege dintre 6 camere diferite pentru care sa dezlegati misterul cheilor ascunse si sa va dovediti istetimea dar si inteligenta. Acest joc de societate a fost creat in scopul de a oferi acel ,,altceva” atunci cand vine vorba depre distractie. Fiecare joc camera misterelor are propria ei poveste si are provocari la tot pasul. Puteti opta pentru un joc mai scurt de 60 minute cu indicii suplimentare sau daca considerati ca doriti ceva mai provocator puteti alege un joc camera misterelor de 90 minute fara indicii suplimentare.

Mystery Rooms Escape locul unde orice este posibil

Daca va doriti o distractie pe cinste alaturi de prieteni sau familie dar si o experienta memorabila atunci dezlantuiti si materializati chiar astazi aceasta avenura presarata de povesti interesante cu noi provocari surprinzatoare la fiecare pas.

Noi cei de la Mystery Rooms Escape va putem oferi toate acestea si nu trebuie decat sa va rezervati un loc prin intermediul datelor de contact pe care le gasiti pe site-ul nostru www.roomescape.ro.

admin

admin