Remodeleaza-ti bucatariei folosind culori populare si gresie moderna

gresie si faianta

gresie si faianta

Daca doresti sa ii oferi bucatariei tale un aspect nou, te-ai gandit, probabil, la ce culori si tendinte sunt la moda si care nu. Fie ca alegi un aspect simplificat, subtil sau doresti sa incluzi vibratie si pete de culori, exista intotdeauna modalitati de a incorpora culori la moda si gresie moderna in remodelarea bucatariei.

Culoarea anului: Marsala

Este o nuanta calda ce aminteste de un pahar de vin rosu atenuat cu tonuri de maro. Numita dupa vinul Marsala, culoarea din acest an va fi nu numai populara in design-ul de interior si pentru mobilier dar, de asemenea, in moda, frumusete si design industrial.

Pentru o bucatarie cu un aspect confortabil si rustic, ia in considerare o nuanta Marsala pentru design-ul bucatariei tale. Alaturi de podelele in tonuri profunde sau inchise, bucataria ta se poate simti prea intunecata. In schimb, opteaza pentru pardoseli din gresie care au un aspect mai neutru, natural. Acest lucru va ajuta la echilibrarea bogatiei peretilor rosu-brun.

Daca a avea toate zidurile Marsala ti se pare prea intens, ia in considerare adaugarea unui mozaic cu insertii Marsala pe unul dintre pereti, pentru un accent deosebit. Sau poti opta pentru accesoriile pentru blat, rogojini si aranjamente florale care insufla culoarea anului si, in loc, pentru o vopsea de peretii intr-un ton mai deschis si neutru si o podea mai inchisa. Accentele profunde, de rosu-brun in intreaga bucatarie ar completa in special o faianta de culoare inchisa, care imita lemnul.

Un alt mod de a introduce o nuanta Marsala in bucatarie este prin incorporarea acesteia in panoul ce protectie din spatele chiuvetei. Un mozaic cu pete rosii-brune printre alte tonuri neutre, de pamant va aduce caldura in bucatarie.

Nuantele de alb gri, si verde sunt in tendinte

Atunci cand vine vorba despre alegerea culorilor pentru remodelarea bucatariei, albul si nuantele de gri continua sa fie o tema dominanta. Bucatariile contemporane si stilul de tranzitie au vazut un val imens de popularitate in ultimii ani. Daca proiectezi o bucatarie alba sau pe baza de fildes, cea mai mare parte a culorii din spatiul tau poate veni de la dulapuri. Pardoselile de portelan de culoare gri pot ajuta, de asemenea prin aducerea caldurii si dimensiunii unui aspect mai simplu. Poti adauga, de asemenea, un blat de granit de culoare deschisa pentru a completa aspectul.

Schema de culori duble in crestere

Bucatariile care incorporeaza o fuziune de stiluri si culori sunt de asteptat sa fie la mare cerere. Designerii vad bucatariile cu doua blocuri dominante de culoare castigand popularitate. De exemplu, gandeste-te la o bucatarie cu un perimetru care este predominant alb si are un spatiu interior mai inchis, de culoare espresso. Peretii si blaturile de culoare deschisa cu insule de culoare inchisa contrastante sunt populare pentru acest tip de schema de culori. In general, peretii gri pot fi detaliile de finisare intr-o bucatarie cu alte doua culori dominante. Un panou pentru protectie care include tonuri subtile de gri si alb poate ajuta, de asemenea, la amestecarea contrastului puternic intre zonele intunecate si cele luminoase.

Alege placi de gresie si faianta care sunt de o forma diferita sau cu un design exceptional, precum cele de la DAVIDEO, si poti crea modele si design-uri interesante in casa ta, fara multa munca. Atunci cand faci aceasta alegere, opteaza intotdeauna pentru placi de dimensiuni potrivite deoarece acestea creeaza un aspect care se va asorta foarte bine, fara a-ti ataca simturile.

admin

admin