Curs unghii cu gel Bucuresti

Pentru foarte multe persoane absolvirea unei facultati sau finalizarea unui liceu nu reprezinta garantia ca isi vor gasi de lucru in domeniul in care au studiat. In acelasi timp sunt si persoane care au o anumita pasiune si isi doresc sa urmeze un curs anume pentru a avea ulterior o diploma care sa le permita sa lucreze. Daca doriti sa aveti o cariera de succes in domeniul manichiurii, va recomandam sa urmati cursuri unghii cu gel Bucuresti la Elite Nail Art.

Elite Nail Art- profesionalism si seriozitate

Cea care a pus bazele scolii de manichiura Elite Nail Art este Iuliana Ciorik, Nail Technician si Educator al brandurilor: Nail Creation, Alessandro, Cesars Secrets, EzFlow. Iuliana Ciorik are o experienta impresionanta de peste 11 ani in domeniu si isi propune sa ofere prin intermediul cursurilor pe care le ofera profesionalism si maxima seriozitate.  Foarte multe cursante din tari precum Germania, Italia, Anglia sau Israel apreciaza nivelul acestei scoli care ofera, intre altele si curs unchii cu gel Bucuresti. Diploma obtinuta in urma absolvirii unui curs unghii cu gel Bucuresti, este recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si sunt recunoscute si in strainatate.
Pentru curs unghii cu gel Bucuresti, alegeti Elite Nail Art

Aceasta scoala de manichiura isi intampina clientii cu mai multe cursuri, insa unul dintre cele mai solicitate este curs unghii cu gel Bucuresti. In cadrul acestui curs veti beneficia atat de pregatire teoretica, cat si de pregatire practica. Puteti alege sa urmati acest curs unghii cu gel Bucuresti fie ca sunteti incepatoare, fie ca doriti sa aprofundati anumite cunostinte pe care deja le aveti. Durata cursului variaza in functie de acest aspect si bineinteles si continutul acestuia este diferit. Cursurile au loc in spatii primitoare, dotata cu echipamente performante si de calitate, menite sa va ajute sa invatati cat mai mult sis a acumulati cat mai multe informatii pe durata desfasurarii acestora.

Cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de curs unghii cu gel Bucuresti?

Pentru a va putea inscrie la acest curs unghii cu gel Bucuresti, trebuie sa va rezervati locul, platind o suma in avans. Inscrierile se finalizeaza cu doua zile inainte de data la care incepe cursul. Trebuie mentionat faptul ca data de incepere a cursurilor poate sa fie devansata, daca numarul de locuri care este pus la dispozitie nu este completat in urma inscrierilor. Data ulteriora la care va incepe cursul va va fi comunicata.

Contactati cu incredere aceasta scoala de manichiura pentru a va inscrie la curs unghii cu gel Bucuresti

Cursurile au loc in sectorul 6, in cartierul Drumul Taberei, pe strada Romancierilor, numarul 1, in incinta Colegiului Tehnic Gheorghe Airinei. Pentru a lua legatura cu angajatii scolii, aveti la indemana trei posibilitati: e-mail, telefon sau fax. Mai multe detalii despre curs unghii cu gel Bucuresti si alte cursuri, puteti obtine daca accesati site-ul cursuri-unghii-false.ro. De asemenea, tot aici veti regasi si fotografii si impresii ale fostilor cursanti. Ii puteti gasi pe cei de la Elte Nail Art si pe Facebook sau Twitter.