Bloc de foie gras

10dabf0f37a8f1a451f29ced5fc4ce81Nu toata lumea stie faptul ca celebrul preparat foie gras isi are originile in Egiptul Antic si abia mai tarziu, odata cu romanii a ajuns si in Franta. In prezent, Franta este cel mai mare producator din lume de foie gras. Foie gras este o specialitate culinara care are la baza ficat de gasca sau de rata. Foie gras reduce colesterolul rau din sange, datorita continutul bogat in acizi grasi nesaturati. Calitatea unui foie gras depinde foarte mult de calitatea hranei cu care a fost crescuta pasarea, tocmai de aceea, atunci cand vreti sa cumparati foie gras sau alte specialitati, cum ar fi bloc de foie gras este bine sa o faceti de la firma cunoscuta si serioasa, despre care stiti sigur ca distribuie produse de calitate. Foie gras are un gust unic, inconfundabil, avand o textura subtila si matasoasa.

Ce firma va poate oferi bloc de foie gras?

In cazul in care aveti nevoie de o colaborare cu o firma de incredere care sa va furnizeze bloc de foie gras, pentru restaurantul dumneavoastra, va recomandam sa apelati cu incredere la firma Euro Indal din Capitala. Firma este una cunoscuta la nivel national pentru produsele destinate mai ales gastronomiei de lux si tocmai de aceea, colaborarile sale se bazeaza pe incredere, respect, profesionalism si seriozitate. Firma importa si comercializeaza diverse sortimente pe baza de foia gras, intre care se numara si bloc de foie gras. Pe langa bloc de foie gras, mai puteti cumpara prin intermediul acestei companii bucurestene si piept de rata, confit de canars, carne de porc Mangalita si carne de prepelita. Preturile tuturor produselor sale sunt avantajoase.

Ce trebuie sa stiti despre bloc de foie gras?

Acest sortiment de foie gras este foarte raspandit in prezent in magazine din numeroase tari. Bloc de foie gras a fost inventat in anul 1954 si contine un amestec savuros de bucati de ficat emulsionate. Se remarca printr-un gust fin, delicat si o aroma unica. Bloc de foie gras sta la baza prepararii a diverse sortimente de pateuri foarte gustoase sau pentru prepararea de antreuri reci. Euro Indal va poate oferi bloc de foie gras portionat la un pret deosebit, care va va determina sa comandati fara sa mai stati pe ganduri. Aceata firma dispune si de un magazin online, care poate fi vizitat accesand site-ul foie-gras.ro- Bloc de Foie Gras a l`Armagnac.

Care sunt datele de contact ale firme bucurestene, la care gasiti bloc de foie gras?

Aceasta companie poate fi vizitata la adresa strada Dimitrie Racovita, nr 18, sectorul 2. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele comercializate, puteti sa accesati site-ul foie-gras.ro. Este foarte important de mentionat faptul ca toate produsele sunt ambalate in conditii speciale, in pungi vidate, conserve sau borcane si sunt disponibile fie pe baza de comanda, fie imediat, daca se afla pe stoc. Pentru bloc de foie gras de cea mai buna calitate, cel mai bine este sa alegeti sa colaborati cu firma Euro Indal. Veti fi de deplin multumiti de produsel si serviciile firmei.