Dacs – Distribuitor de racoritoare rapid si profesionist!

Distribuitor bauturi racoritoare

Distribuitor bauturi racoritoareDe ani buni incoace, trecerea de la iarna la vara nu mai are parte de sezonul intermediar al primaverii, astfel ca de la temperaturile foarte mici ajungem sa parcurgem zile care ne amintesc mai degraba de vara decat de clasica primavara. Odata cu temperaturile, la pub-uri, terase si restaurante creste si consumul de bauturi racoritoare, menite sa ne mai alunge setea si sa ne ofere o stare de prospetime pentru intreaga zi. V-ati intrebat vreodata insa cum se intampla ca aceste spatii comerciale au tot timpul in meniu bauturile de care aveti nevoie ? Daca da, aflati ca acestea au in spate furnizori profesionisti care isi respecta cu sfintenie termenele de livrare si au grija de integritate produselor transportate. Un astfel de distribuitor de racoritoare este si compania Dacs din Timisoara.

Distribuitor de racoritoare Dacs, o sursa continua de sortimente pentru spatiile comerciale!

Autoturismele special dotate pentru procesul de transport al bauturilor racoritoare de care dispune compania din vestul tarii transporta zilnic o cantitate mare de produse. Incepand cu sortimente de bauturi precum Coca-Cola, Fanta, Nestea si Cappy, Dacs Timisoara este o firma de distributie bauturi racoritoare care va sta oricand la dispozitie. Toate aceste cunoscute marci de racoritoare ajung in magazinul, pub-ul, barul sau restaurantul pe care il detineti intr-un timp scurt si la orele stabilite de comun acord.

Toate masinile de transport pe care firma le detine in proprietate sunt echipate corespunzator pentru distributie, iar sucurile sunt ambalate si legate astfel incat sa nu existe accidente pe timpul transportului. In cazul in care aveti nevoie de cantitati mai mari, trebuie sa stiti ca firma poate distribui si volume mari de marfa, cu ajutorul autovehiculelor din dotare.

Dacs Timisoara nu este o companie aflata la inceput de drum, ba dimpotriva, aceasta are o experienta bogata in distributie de bauturi racoritoare, avand contracte de colaborare cu numerosi clienti din domeniul Horeca si cu magazine de diverse dimensiuni. Comenzile dumneavoastra nu sunt niciodata neglijate, fiecare cerinta fiind onorata prompt, prin servicii de calitate.

Distribuitor de racoritoare pentru zilele caniculare si pentru hidratare!

Pentru orice magazin, pub, bar sau restaurantul este important sa aiba intr-un timp scurt si la orele stabilite cele mai diversificate sortimente de bauturi in stoc. Pe de alta parte, cel putin la fel de important este acest lucru si pentru consumatori, adica pentru clientii care trec pragul acestor spatii in special in zilele sezonului estival. Astfel, este cunoscut faptul ca in zilele calduroase de vara, rezervele de energie se consuma foarte repede. Bauturile racoritoare preparate din fructe, asimilate foarte bine de organism, dar si unele ceaiuri se dovedesc tot timpul aliati de nadejde in lupta cu deshidratarea si cu efectele acesteia.

In acelasi timp, bauturile, cum ar fi cele energizante, cresc rezistenta psihica, viteza de reactie, puterea de concentrare si stimuleaza metabolismul. In general, bauturile racoritoare sunt produse la care principalul component il reprezinta apa, care pentru a fi mai agreabila si racoritoare se amesteca cu substante ce-i imprima gust si aroma placuta, culoare frumoasa si cel mai adesea sunt impregnate cu dioxid de carbon.

Asadar, este important de stiut ca distribuitori de bauturi racoritoare precum Dacs joaca indirect un rol important pentru fiecare cetatean. Fara serviciile lor, probabil ca multi dintre noi am pleca posomorati din anumite baruri sau restaurante la auzul celebrei vorbe: “din pacate, nu mai avem sucul X sau energizantul Y”.

De la 2 angajati cati avea in anul 1992, atunci cand a fost infiintata, firma din Timisoara  s-a dezvoltat foarte mult intre timp si a ajuns sa reprezinte o veriga importanta in domeniul de disitributie in Timisoara. Marcile de bauturi pe care le distribuie sunt numeroase: Coca Cola, Fanta, Nestea, Timisoreana, Ursus, Peroni, Miller, Stejar, Alexandrion, Cava D’oro, Stalinskaya, Tusnad, Dorna, Izvorul Alb, Beciul domnesc, Sange de taur, etc.

Date de contact:

Timisoara, Str. Aristide Demetriade nr. 1/5

Telefon: 0256.225.507 / 0745 507 507

Articol oferit de 2biz.ro!