Esti in cautarea unui distribuitor de poduri rulante? Axa Service este alegerea perfecta!

Esti in cautarea unei companii specializate in servicii de proiectare, executie, montare, demontare, amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, ca de exemplu, macarale ori poduri rulante? Axa Service este solutia perfecta la care poti apela ori de cate ori ai nevoie.

Societatea Axa Service din Bucuresti raspunde cu promptitudine, seriozitate si in cel mai scurt timp posibil oricari solicitari de acest gen, avand o experienta de peste 20 ani pe piata de profil. Un mare avantaj de care te vei bucura daca vei alege sa colaborezi cu aceasta Societate, este acela ca aceasta, realizeaza documentatia necesara pentru absolut toate lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Cum sa alegi corect si corespunzator poduri rulante de la Axa Service?

Nu stii ce sunt niste poduri rulante? Acestea reprezinta echipamentul perfect pentru transportul facil al sarcinilor, cu larga utilizare in domeniul industrial. Mai exact, sunt niste instalatii de ridicat destul de complexe, cu ajutorul acestora realizandu-se manipularea sarcinilor in functie de capacitatea de ridicare, de deschidere a podului si de inaltimea de ridicare.

Exista poduri rulante monogrida, poduri rulante monogrinda in consola, poduri rulante bigrinda (acestea sunt perfecte pentru sarcini si deschideri mari) si poduri rulante suspendate.

Adresandu-se segmentul de lucru greu, foarte greu, usor si mediu, atunci cand vrei sa achizitionezi poduri rulante trebuie sa tii cont de cateva criterii importante, in baza carora sa alegi echipamentul/utilajul adecvat conditiilor si mediului de lucru la care urmeaza sa fie utilizat. In concluzie este vorba despre:

  • sarcina maxima de ridicare
  • inaltimea maxima de ridicare
  • viteza de deplasare a caruciorului si a podului
  • viteza de ridicare
  • conditiile de lucru: temperatura, praf si umiditate
  • numarul estimat de porniri si opriri pe ora

Podurile rulante de la Axa Service vor indeplini cu succes activitatile pentru care sunt realizate, datorita mecanismelor de inalta calitate instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor.Miscarile de deplasare a greutatilor se realizeaza pe caile de rulare situate la inaltime. Gama de sarcini pentru care aceste poduri rulante sunt folosite, este foarte variata: in hale de productie dar si in depozite ( deschise ori acoperite), avand un mare avantaj, si anume ca nu ocupa mult spatiu la sol.

Alegand sa utilizezi poduri rulante, vei avea garantia unui transport sigur si prudent  al unei sarcini sau incarcaturi voluminoase ( materii prime, produse finite, unelte, etc).

Modele numeroase de poduri rulante gasesti in oferta Axa Service!

Axa Service se ocupa de comercializarea de poduri rulante OMIS, recunoscute si foarte apreciate la nivel european, datorita calitatii, sigurantei in manevrare si nu in ultimul rand fiabilitatii.

Pe piata din tara noastra sunt disponibile modele standard, precum: poduri rulante monogrinda cu sarcina maxima de 10 tone si poduri rulante bigrinda cu sarcina maxima de ridicare pana la 60 de tone.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre poduri rulante, acceseaza pagina web www.axaservice.ro sau contacteaza reprezentantii – +40 216 367 948/ +40 749 217 981. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei nelamuriri sau solicitari venite din partea oricarui client.

admin

admin