Danstud: Ofera-i casei tale imaginea pe care o doresti

Pentru a te simti „acasa” in propria locuinta trebuie sa iti amenajezi imobilul pentru a obtine un maxim de confort chiar si din lucrurile cele mai nesemnificative. Valorificarea spatiului dar si amenajarea acestuia reprezinta operatii de amenajare interioara ce trebuiesc realizate daca va doriti o locuinta in care sa va bucurati de linistea caminului alaturi de cei dragi. Asadar, daca doriti sa schimbati modul in care locuinta dumneavoastra arata, sau daca doriti sa modernizati locuinta in functie de propriile preferinte in materie de design va recomandam serviciile companiei Danstud.

Danstud activeaza in domeniul constructiilor punand la dispozitia clientilor sai o echipa experimentata si calificata formata din ingineri, designeri, arhitecti si producatori de materiale de constructii. Printre serviciile oferite de compania Danstud trebuie sa mentionam desigur si operatiile de amenajari de interior moderne. La acest capitol, daca alegeti sa colaborati cu firma Danstud, o sa puteti beneficia de ajutorul si asistenta unor specialisti in materie de design interior, totul pentru a schimba radical modul in care locuinta dumneavoastra arata.

Amenajarile de interior pot avea un dublu rol: infrumusetare sau modernizare si eficientizarea consumului  de energie. Astfel in timp ce operatiile de amenajare interioara moderne infrumuseteaza si personalizeaza camera respectiva, aceleasi solutii pot reprezenta si termoizolatii sau fonoizolatii eficiente. Dupa cum puteti observa, avantajele unei amenajari interioare moderne sunt numeroase si importante ceea ce inseamna ca aceste operatii sunt mai mult decat recomandate in special daca imobilul sau casa dumneavoastra nu au mai fost supuse unor astfel de procedee de mult timp.

Printre operatiile de amenajare interioara de care puteti beneficia prin contactarea companiei Danstud mentionam urmatoarele: compartimentari din zidarie sau tip rigips, decoruri din diverse materiale, montaj caramida tip nevada, montaj de parchet, tencuieli, zugraveli, gleturi, placari cu marmura, granit, faianta, montaj tapet, montaje electrice si sanitare dar si multe altele. Desigur, toate aceste procedee pot fi executate si pentru persoane fizice dar si pentru persoane juridice ce doresc amenajarea unor spatii comerciale, industriale, alimentare si asa mai departe.

Toate procedurile mentionate si enumerate mai sus vor fi executate doar de catre profesionisti ce detin o vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare moderne. Asadar, calitatea lucrarilor va fi ireprosabila, materialele folosite cat si solutiile tehnice aplicate fiind de ultima generatie si conforme cu standardele europene. Tarifele practicate de compania Danstud sunt extrem de avantajoase fara a se face insa rabat de la calitate. Desigur preturile vor varia in functie de proiectul ce trebuie realizat, de volumul de munca, de cerintele si exigentele fiecarui client in parte si asa mai departe. Asadar, daca doriti sa obtineti o oferta de pret exacta si aplicabila cerintelor dumneavoastra, nu ezitati si solicitati ajutorul unui reprezentant Danstud.

Detalii suplimentare referitoare la amenajarile interioare moderne Danstud puteti regasii pe site-ul oficial al companiei unde puteti vizualiza lucrari executate atat pentru locuinte personale cat si pentru reprezentante ale unor companii din tara. Similar, puteti solicita ajutor de specialitate sau asistenta tehnica direct de la reprezentantii firmei prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Danstud, date de contact

Adresa:
Judetul OLT, Localitate Studina
COD:237445

Persoane de contact:
Vasile Marian

TEL:
0248-541.159
0249-541.258
e-mail: office@danstud.ro
danstud_1997@yahoo.com