De ce sa alegem pardoselile elicopterizate

pardoselilor elicopterizate

pardoselilor elicopterizate

In cazul suprafetelor supuse unui stres mecanic si a unui trafic ridicat, cea mai buna alegere sunt pardoselile elicopterizate. Cu alte cuvinte, acestea sunt ideale pentru industria constructoare de masini, pentru halele industriale de depozitare in care gasim materiale voluminoase si pentru spatiile in care sunt procesate materiile prime.

Pardoselile elicopterizate sunt o alegere excelenta, deoarece sunt extrem de rezistente si suporta greutati mari, astfel grija deformarii podelei fiindu-ne luata de pe umeri. Trebuie sa avem in vedere faptul ca pardoselile elicopterizate sunt destinate spatiilor industriale. Termenul “elicopterizate” provine de la etapa finala a procesului de realizare, care consta in obtinerea unei suprafete plane, adica inglobarea stratului de cuart in cel de beton prin intermediul unui aparat special de finisat, denumit elicopter.

Accesati site-ul milucon.ropentru cele mai avantajoase oferte la pardoselile elicopterizate, dar si la multe alte tipuri de pardoseli. Aici veti gasi detalii despre fiecare produs in parte, astfel ca veti putea alege tipul de pardoseala potrivit spatiului pe care doriti sa il aplicati.

 Ce sunt pardoselile elicopterizate

Pentru a obtine pardoseli elicopterizate este necesar sa indeplinim mai multe etape: armarea suprafetei pe care dorim sa o acoperim cu plasa sudata sau fibre metalice, apoi se toarna beton, apoi se finiseaza cu ajutorul utilajelor de elicopterizat, apoi venind crearea rosturilor. Pentru a-i spori rezistenta, se acopera totul cu un strat de cuart.

Acest tip de pardoseli este cunoscut si sub numele de “pardoseli industriale”. Acest fapt se datoreaza faptului ca sunt extrem de rezistente si sunt destinate spatiilor industriale. Aplicarea lor este complexa, dar rezista pentru o perioada foarte indelungata.

 Caracteristicile speciale ale pardoselilor elicopterizate

Pardoselile elicopterizate sunt o alegere inspirata pentru halele care adapostesc materiale de dimensiuni mari, sau in care se prelucreaza materii prime cu ustensile voluminoase si de greutate mare. De asemenea, sunt extrem de rezistente impotria uzurii, a compresiei, a traficului intens si impactului puternic.

Aceste pardoseli sunt extrem de usor de intretinut, costurile aferentte fiind minime. De asemenea, au un aspect frumos, lucios. Pardoselile elicopterizate se comporta foarte bine in timp, rezistenta lor crescuta fiind lucrul care le recomanda in detrimentul altor tipuri de pardoseli industriale.

Detalii pe www.Milucon.Ro

admin

admin