Motoare pentru toate gusturile, la Bemiro Mania!

poket-bike-mini-speed-bike-oferta-livrare-gratis~3567683Hai la plimbare pe motor de la Bemiro Mania! Uita-te in oferta de produse a acestui magazin online si comanda ceea ce iti trebuie. Nu doar ca iti vei indeplini un vis, dar iti vei usura si munca de zi cu zi.

Oferta de mini motoare ieftine de la Bemiro Mania

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa mergi la serviciu fara masina si fara mijloace de transport in comun? Ai visat inca din copilarie sa conduci motoare? Acum iti poti indeplini dorinta! In oferta de la Bemiro Mania gasesti o varietate de motoare, pentru toate gusturile si preferintele. Spre exemplu, ca sa nu te mai trezesti cu noaptea in cap, pentru a merge la gara, si nici ca sa mai faci autostopul, iti poti lua mini motoare ieftine, de calitate superioara. Tinand cont de faptul ca viteza lor ajunge pana la 35 km/h si calculand cata distanta ai pana la serviciu, mai mult ca sigur nu te vei mai trezi foarte devreme. Nu doar ca iti va fi mai usor sa te deplasezi dintr-un loc intr-altul, dar nici nu vei mai sta in trafic asa mult.

In plus, nu ocupa mult spatiu si sunt si usor de ridicat pe scari, sa zicem, intrucat au o greutate de 50 kg.

Cumpara mini ATV-uri!

Daca unele motoare sunt create mai degraba pentru utilizarea lor pe sosele fara obstacole, cat de cat accesibile, ATV-urile sunt perfecte cand trebuie sa mergi pe drumuri de tara, drumuri forestiere ori chiar pe dealuri. Caracteristicile off-road ale acestora sunt incitante si stimuleaza adrenalina tuturor celor care isi doresc sa incerce sporturi extreme. Dincolo de aceste lucruri, a avea asemenea motoare inseamna si a detine un mijloc de transport foarte util cand trebuie sa te deplasezi pe distante mai mari in zone anevoioase sau cand trebuie sa transporti lemne sau recolte. Ba mai mult, datorita faptului ca li se pot atasa remorci, in caz de urgenta majora, e mai usor sa cobori muntele cu o persoana bolnava, pentru a ajunge la cea mai apropiata unitatea spitaliceasca.

Motoare cross pentru sporturi extreme

Daca ti-ai dorit in copilarie sa fii asemeni eroilor din filme si sa ai o motocicleta, acum ti-o poti poti cumpara. In magazinul online Bemiro Mania gasesti motoare cross cu care poti participa la intreceri sportive si nu numai. In functie de model, pornirea este fie electrica, fie kickstarter, iar drept combustibil se utilizeaza benzina.

Pe scurt despre motoare

– sigure pentru deplasari zilnice;

– siguranta conducatorului este esentiala. Tocmai de aceea, motoarele mini cross, spre exemplu, sunt dotate cu telescoape hidraulice. In plus, atunci cand cumperi un motor mini cross, primesti gratuit: piese de rezerva, casca, trusa de scule si consumabile;

– utile si pentru plimbare, si pentru sporturi extreme, si pentru transportat diverse incarcaturi;

– usor de manevrat si transportat;

– design atractiv si culori imbinate armonios;

– forma robusta si constructie compacta.

Indeplineste-ti visul de a avea si de a conduce motoare! Intra in magazin online Bemiro Mania si alege produsul pe gustul tau. Pentru mai multe detalii despre motoare poti suna la numarul de telefon 0740.896.000.