GS Metalic Rack – universul rafturilor metalice ideale!

Cauti cele mai bune rafturi metalice pentru depozite si arhive?

Ai nevoie de mobilier metalice de birou sau de rafturi metalice pentru depozitarea anvelopelor de autoturisme, autoutilitare, camioane ori utilaje constructii ?

Iti trebuie rafturi metalice pentru depozitarea paletilor, a foilor PAL, OSB sau Rigips, ori pentru depozitarea tevilor si butoaielor ?

Atunci cu siguranta vei fi incantat de oferta companiei GS Metalic Rack din Bucuresti !

Cu 15 ani de experienta pe piata romaneasca, firma bucuresteana este reprezentanta companiei italiene GS Scaffalature Engineering SPA, motiv pentru care preturile produselor comercializate sunt cele mai bune de pe piata.GS Metalic

GS Metalic Rack iti pune la dispozitie rafturi metalice si sisteme de depozitare domestica, rafturi metalice pentru depozitare usoara, rafturi utile in farmacii, arhive, dar si in domeniul casnic.

Specialistii companiei sunt in masura sa iti echipeze orice depozit cu rafturi metalice si sisteme de depozitare pentru marfuri generale, dar si sisteme de depozitare pentru depozitare medie si grea ori depozitare picking.

In oferta completa a companiei GS Metalic Rack  gasesti cele mai bune produse de pe piata :

  • Rafturi metalice depozitare usoara / arhive
  • Mobilier metalic birou
  • Rafturi metalice pentru depozitare paleti EURO si non EURO
  • Rafturi metalice pentru depozitare foi PAL, OSB si Rigips
  • Rafturi metalice pentru depozitare anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, camioane si utilaje constructii
  • Rafturi metalice pentru depozitare butoaie
  • Rafturi metalice depozitare bare / tevi
  • Rafturi metalice depozitare box paletigs metalic 2

In plus, specialistii GS Metalic Rack iti stau mereu la dispozitie cu servicii de consultanta, analiza si masurarea spatiului ce urmeaza sa fie amenajat. Tot ei va calculeaza si numarul de paleti Euro sau Non Euro ce pot fi depozitati pe intreaga structura a rafturilor, asigurandu-ti proiectarea rafturilor in functie de spatiu, dotari logistice si cerintele tale.

Tehnologia de ultima ora utilizata le permite profesionistilor GS Metalic Rack sa-ti ofere depozite cu rafturi autoportante ce pot fi utilate cu un sistem automatic de depozitare, acesta functionand cu un soft special pus la dispozitie de firma.

De ce rafturile metalice oferite de GS Metalic Rack ?

Pentru ca acestea sunt rezistente, fiabile si la cele mai mici preturi de pe piata.

Deoarece indiferent ca sunt destinate marfurilor usoare sau a celor grele, sunt picking sau agabaritice (tevi, bare, foi de PAL OSB Rigips, profile PVC sau aluminiu, cutii supradimensionate), acestea reusesc sa iti optimizeze spatiul de  depozitare, oferindu-ti si un management modern.

Din oferta GS Metalic Rack poti alege ce raft iti doresti, in functie de marfa ce trebuie depozitata, inaltimea, latimea, greutatea si tipul paletului.

Iar daca optezi sa depozitezi marfa in varianta de picking, in oferta companiei gasesti tot ceea ce cauti, in functie de tipul, dimensiunile si greutatea marfurilor tale.

Un loc aparte in oferta companiei GS Metalic Rack il ocupa rafturile metalice Cantilever, special concepute pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute in cazul depozitarii marfurilor agabaritice precum: profile, foi de rigips sau PAL/OSB, tevi, bare, bobine de cablu sau hartie si chiar paleti.gs metalic 1

Rafturile pot fi adaptate in orice spatii, din cazua modularitatii pe inaltime (maxim 6 metri) si pe adancime.

Rafturile metalice sunt zincate termic, acestea putand fi montate si in exterior, cu sau fara acoperis, fara ca structura sa fie afectata de ploi ori alte intemperii.

Rafturile metalice pot fi folosite cu succes si in parcurile de dezmembrari auto, produsele comercializate de compania GS Metalic Rack fiind concepute in doua variante : “depozitare usoara” si “depozitare grea”.

Alege ordinea si optimizarea ideala a spatiului, alege din oferta companiei GS Metalic Rack!

Alege produsele garantate de un profesionist in domeniu, alege colaborarea cu GS Metalic Rack !

GS Metalic Rack – universul rafturilor metalice ideale !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sectorul 2, Str. Chopin 44
Telefon: 0744 392 355

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale de interes, aici !