Despre broderie computerizata dintr-o alta perspectiva

broderie computerizata

broderie computerizata

Fie ca vreti sa va personalizati echipamentele angajatilor dumneavoastra, sau doriti sa va faceti diferite produse textile personalizate, Fortune Brod este alegerea perfecta deoarece va oferim servicii de broderie computerizata de cea mai buna calitate la preturi imbatabile si cu cel mai scurt timp de executie. Asadar, fie ca doriti sa va puneti emblema pe noile camasi pentru angajati, sau doriti sa dati casei dumneavoastra un aer aparte prinintermediul unor draperii personalizate, solutia cea mai buna este borderia computerizata.

Aplicatii generale pentru broderie computerizata

Daca in general serviciile de broderie computerizata sunt detinate cu precadere pentru personalizarea articolelor vestimentare purtate de catre angajati, sportivi si nu numai, dar si pentru asternuturile si fetele de masa ale hotelurilor si a restaurantelor, in cadrul acestui articol va vom da cateva exemple si de alte tipuri de produse ce pot fi personalizate prin broderie computerizata. Insa, pentru inceput, iata cateva dintre avantajele broderiei computerizate in comparatie cu cea mai utilizata metoda actuala.
Serigrafia este poate una din cele mai populare metode de personalizare a diferitelor produse promotionale deoarece aceasta poate fi folosita pentru diferite tipuri de suprafete, textile, plastice, metalice sau din sticla. Din acest motiv serigrafia este metoda cea mai populara, insa, acest lucru nu inseamna in mod direct ca este si cea mai eficienta sau durabila. Personalizarile prin broderie computerizata rezista in timp mult mai bine, iar in ceea ce priveste rezistenta culorilor, nu aveti nici un motiv de ingrijorare deoarece culoarea atelor folosite nu se duce chiar asa usor.
Daca in general vedem sigle si elemente grafice brodate pe camasi, bluze, tricouri sau fete de masa si asternuturi, trebuie sa stiti ca pot fi personalizate mult mai multe articole textile, cum ar fi huse de laptop, tablete sau telefoane dar si elemente decorative pentru casa dumneavoastra. In general, procesul de broderie computerizata poate fi aplicat in 3 modalitati, fie direct pe panza din care va urma sa ia nastere produsul finit, direct pe acesta, sau pe o bucata de textil numit patch. Cea de-a treia varianta este cea mai buna pentru personalizarea diferitelor articole textile si nu numai. Evident, tot prin broderie computerizata mai pot fi realizate si etichetele hainelor si a jucariilor de plus, insa procesul de brodare este identic cu cel al patch-urilor.

Posibilitatile folosirii de patch-uri si fasii personalizate prin broderie computerizata

Marele avantaj al patch-urilor este acela ca ele pot fi aplicate pe orice, literalmente, le puteti aplica prin coasere, sau lipire cu silicon sau adezivi elastici sau non-epoxidici pe suprafete diferite creand astfel un efect interesant siextrem de elegant. O aplicatie foarte interesanta zicem noi, este folosirea unor fasii de panza personalizate prin broderie computerizata pentru ornarea living-ului cu ocazii speciale. Aceste fasii pot fi echipate cu mici magneti pentru a facilita aplicarea lor, iar pentru ca in curand Craciunul va sosi in casele fiecaruia, ce parere aveti despre niste dasii din panza alba cu ornamente de sezon brodate. Va lasam pe dumneavoastra sa va folositi imaginatia pentru a gasi moduri ingenioase in care va puteti orna casa cu ocazia sarbatorilor. Noi va asteptam pe siteul www.broderiicluj.ro

admin

admin