Despre cuiere si utilitatea acestora

ambiente_hol_1

Atunci cand vorbim despre mobilier, majoritatea dintre dumneavoastra vizualizeaza in mod direct un living mobilat perfect, sau un dormitor mobilat elegant si cu mult bun gust. Sembazuru Art este locul unde veti gasi articole de mobilier unice, perfecte care vin sa innobileze orice casa sau birou. Insa, mobilierul nu se rezuma doar la living, bucatarie sau dormitor, si holul este cel care poate fi insufletit. Pentru aceasta, la noi veti gasi o gama variata de modele pentru cuiere dar si pentru spatii de depozitare care vin sa ofere si utilitatea de care aveti nevoie intr-un hol. Despre aceste articole de mobilier putem spune ca ele vin sa completeze utilitatea holului dar in acelasi timp ii si ofera si un aspect placut. In acest articol vom discuta despre maximizarea utilitatii unui hol prin alegerea unor cuiere perfecte pentru necesitatile dumneavoastra.

De la element de lux, la cuiere practice si inteligent proiectate

Insa, inainte de orice, trebuie sa ne aplecam asupra noilor tendinte in domeniul mobilierului si al amenajarilor interioare. Daca in trecut la moda era mobilierul extravagant sau luxurios, in prezent se alege utilitatea si mai ales minimalismul. Mobilierul a devenit pe langa un accesoriu in conceptul de amenajare interioara si o piesa foarte importanta a utilitatii. Acest curent a aparut mai ales odata ca diminuarea spatiilor destinate locuintei dar si odata cu evolutia tehnologica. Astfel, daca in living mobilierul este unu minimalist, axat in general in jurul marelui ecran al Smart Tv-ului, in hol, lucrurile sunt mai diferite. Nici un hol de intrare nu poate fi complet fara cuiere. Acestea au devenit mai mult decat simple locuri unde hainele pot fi puse, ele au devenit adevarate accesorii utile care chiar pot face viata mai usoara.

Implementarea unor noi concepte tehnologice in cuiere este poate unpic mai nefiresc, insa atunci cand imbinam tehnologii inteligente care pt face viata mult mai usoara, lucrurile devin de-a dreptul interesante. Folosirea corpurilor de iluminat tip LED este deja o obisnuinta, insa, dotarea acestora cu senzori poate oferi o utilitate sporita. De asemenea, cum nimeni nu iese din casa fara a mai arunca o ultima privire in oglinda, este mai indicat sa va orientati catre cuiere prevazute cu oglinda, astfel veti putea retusa micile detalii estetice inainte de a iesi pe usa.

Va oferim mai mult decat cuiere, calitate, diversitate si preturi bune

In calitate de producator de cuiere dar si de articole de mobilier complete pentru toata casa sau biroul, Sembazuru Art va ofera linii complete de mobilier ce includ articole atat pentru living, cat si pentru holuri si dormitoare. Astfel, veti putea oferi o identitate estetica apartamentului sau casei prin acestea. Noi va asteptam pe siteul nostru, www.sembazuru.ro locul de unde veti putea achizitiona modele unice de cuiere dar si sa alegeti produsele dorite dintr-o varietate larga de modele. Noi va garantam calitatea tuturor produselor si mai ales, ca asiguram de faptul ca in magazinul nostru veti gasi mobilier pentru orice casa, apartament sau birou. Va asteptam cu preturi speciale, dar si cu o serie de oferte greu de refuzat.

admin

admin