Despre solarii si cantitatea necesara de CO2

Intr-o lume plina de supermarketuri si magazine in care legumele comercializate sunt fara gust, cea buna varianta pentru a va putea bucura de savoarea legumelor naturale este cea reprezentata de catre solarii. Acestea sunt constructii ce permit controlarea conditiilor de temperatura si umiditate pentru cresterea legumelor si nu numai. Aceste structuri sunt excelente pentru a ca pot permite unei familii sa isi asigure necesarul de legume pentru consumul propriu. Phoenix Spor Construct este producator de solarii atat pentru uz profesional sau personal. Producem mai multe tipuri de solarii atat pentru legume cat si pentru cresterea ciupercilor. Toate produsele noastre sunt caracterizate de o inalta calitate iar, datorita serviciilor noastre de proiectare, montare si mentenanta reusim sa oferim solutii complete pentru orice legumicultor sau clienti.

Cum sa asigurati cantitatea necesara de CO2 din interiorul unor solarii

Solariile ofera cele mai bune conditii pentru cultivarea legumelor, ocrotindu-le de capriciile vremii. Acestea permit cultivarea de legume si nu numai chiar si in conditii neprielnice cum ar fi pe vreme rece sau rea, iar prin controlarea cantitatii de apa se obtine o buna irigare a recoltelor. Insa, cum plantele au nevoie de dioxid de carbon pentru a se dezvolta, pentru detinatorii de solarii aceasta reprezinta o mica problema. Cum vorbim despre un spatiu inchis, cantitatea de dioxid de carbon din interiorul solariului este foarte redusa, iar daca nu se iau masuri in suplimentarea acesteia, cultura poate fi compromisa partial sau total.

Asadar, pentru cei cu solarii dorim sa va oferim un mic truc pentru a putea asigura cantiatea de dioxid de carbon necesara pentru buna crestere a plantelor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa pozitionati o lada cu compost. Pentru a dimensiona corect lada, puteti aplica urmatoarele proportii, un volum de 1m3 este suficient pentru un solariu sau o sera cu o lungime de 25 de metri. Compostul este un produs organic rezultat prin descompunerea pe cale naturala a resturilor naturale. Aceasta descompunere duce la emanatii de dioxid de carbon. Insa, continutului lazii de compost trebuie amestecat saptamanal pentru a mentine active reactiile chimice de descompunere. De asemenea, periodic trebuie adaugat noi resturi vegetale pentru a alimenta reactiile chimice.

Va oferim solarii atat pentru legume cat si pentru ciuperci

Ca si concluzie putem spune ca aceasta solutie pentru cei care au solarii este perfecta indiferent daca detineti recolte de legume sau de ciuperci. Phoenix Sport Construct va ofera posibilitatea de a construi atat solarii standard pentru cultivarea legumelor ce urmeaza a fi comercializate, sau pentru cei care doresc consume legume crescute in propria sera. Toate tipurile de sere sunt realizate pe o structura metalica ce ofera o buna rezistenta a structurii, dar si cu folii rezistente. Pentru solariile de crestere a ciupercilor oferim solutii complete lucrand doar cu materiale de cea mai buna calitate. Asadar, la noi veti gasi nu numai solarii ci solutii complete pentru nevoile dumneavoastra. Pentru mai multe informatii va asteptam pe siteul nostru, www.solariilegume.ro locul de unde puteti afla mai multe detalii despre ofertele noastre dar si pentru a consulta lista noastra de preturi.