Dovexim – Calitatea treptelor metalice!

Trepte-metalice-mKVVG1Treptele metalice reprezinta solutia ideala pentru acele situatii in care construirea unor scari din beton nu este o optiune. Dovexim realizeaza trepte metalice extrem de rezistente la conditii variate, customizate in functie de cerintele fiecarui client si de mediul in care urmeaza a fi amplasate. Treptele metalice pot avea diferite dimensiuni si vor fi executate in cel mai scurt timp posibil de catre echipa noastra de profesionisti. Intrucat Dovexim pune accent pe calitate si modul in care sunt indeplinite cerintele clientilor, acestia au grija ca produsul finit pe  care il comanzi, sa fie realizat intocmai si sa te multumeasca pe deplin. Cu Dovexim, comanda ta este indeplinita, iar rezultatele finale se vor ridica la cele mai inalte standarde de calitate pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Treptele metalice se realizeaza in mai multe dimensiuni si se monteaza rapid. Montarea treptelor metalice se realizeaza la diferite distante una de cealalta, in functie de siguranta pe care trebuie sa o ofere si de aplicatia de utilizare. Cu cat mediul in care se instaleaza este mai agresiv, cu atat modul constructiv trebuie sa fie mai rezistent. Doua caracteristici ale treptelor metalice care trebuie luate in considerare sunt rezistenta si constructia robusta si compacta. Aceste trasaturi garanteaza stabilitatea si siguranta in mediul in care sunt amplasate.

Scarile metalice pot fi confectionate din gratare SP si P, zincate termic sau electrolitic, electroforjate, cu antiderapant sau fara antiderapant. Treptele metalice pot avea mai multe forme de executie, extrem de rezistente si sunt usor de intretinut. Acestea sunt realizate cu materiale de calitate, agrementate, prin intermediul celor mai noi tehnologii, putand fi amplasate in diferite spatii. Aceste scari metalice pot fi utilizate atat in domeniul industrial, cat si in cel civil, fiind stabile si sigure. Calitatea produselor este garantata atat de materialele de calitate, de echipamentele moderne, cat si de echipa de profesionisti bine pregatita in domeniul confectiilor metalice. Acestea sunt comercializate la preturi foarte avantajoase pentru ca satisfactia clientilor sa fie maxima.

Cu sediul in Oradea, societatea Dovexim realizeaza o gama diversificata de confectii metalice pentru clientii sai din Oradea, dar si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze produsele pe care specialistii companiei le realizeaza. Firma reuseste sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica si mijlocie gratie implementarii unui sistem de management competitiv al calitatii. Nu exista produs pe care Dovexim sa nu il poata realiza cu ajutorul materialelor de calitate de care dispune si al tehnologiei performante. Compania Dovexim executa la cerere suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice si multe alte produse de acest fel. Experienta indelungata, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt caracteristici care recomanda firma Dovexim ca fiind printre cele mai bune in domeniul confectiilor metalice.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Dovexim, acceseaza pagina oficiala a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Comanda treptele metalice de care ai nevoie realizate de Dovexim pentru rezistenta si constructia robusta de care dau dovada aceste produse.

 Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com