Colectare uleiuri uzate B-Oil Recycle – din grija pentru oameni si natura

b4ff9ce8dadf5cca01c610a911d1cc43Mediul inconjurator este grav afectat de actiunile daunatoare ale oamenilor, poluarea fiind in floare. O schimbare atat de mare nu se poate face peste noapte si nu cu ajutorul catorva oameni. Mai intai este nevoie ca oamenii sa-si schimbe mentalitatea, sa fie informati despre riscurile la care se supun si sa fie invatati sa respecte si sa iubeasca natura. Al doilea pas consta in sprijinirea firmelor care ofera servicii specializate de reciclare si colectare a deseurilor de orice tip.

Insa, tot nu este de ajuns. De ce? Pentru ca este necesara o stransa colaborare intre cele doua parti. Avand in vedere aceste aspecte, B-Oil Recycle a decis sa sustina mediul inconjurator si calitatea vietii printr-o gama de servicii bazate pe ecologizare. Asadar, va oferim servicii de colectare uleiuri uzate, oferta noastra fiind adresata tuturor firmelor mari si mici, dar si oamenilor care vor sa contribuie la aceasta schimbare.

Colaboram cu diverse centre de tratare si valorificare a deseurilor si detinem si autorizatia oferita de catre Agentia de Protectia Mediului. Astfel, ne asiguram ca tot ceea ce facem respecta prevederile europene de mediu si siguranta, inca din anul 2010, cand a inceput activitatea noastra.

Colectare uleiuri uzate – etica si legislatie

Din punct de vedere legal, generatorii de uleiuri uzate au obligatia de a colecta uleiurile pe categorii si de a le valorifica. Cum pot face acest lucru? Apeland la serviciile unei firme autorizate, precum B-Oil Recycle. Desigur, exista si posibilitatea de a investi in propriul centru de colectare si reciclare a uleiurilor uzate, insa legea nu prevede nicio masura in mod obligatoriu, persoanele in cauza avand posibilitatea de a alege.

De asemenea, aceasta activitate de colectare uleiuri uzate este ceva ce tine de etica fiecaruia dintre dumneavoastra. Desi generarea unor astfel de substante este comuna in foarte multe industrii, ramane la alegerea fiecareia cum procedeaza fata de mediul inconjurator si fata de viitorul generatiei urmatoare. Asadar, este o chestiune care depaseste importanta profitului si eficientei unei firme, intrucat planeta noastra se afla in continua degradare.

Aceasta colectare uleiuri uzate se face in recipiente speciale, inchise ermetic. Acestea vor rezista in timpul transportului la eventualele socuri mecanice si termice, tocmai pentru a evita neplacerile cauzate de posibile scurgeri. Echipamentele sunt special concepute pentru aceste deseuri, prin urmare cel mai indicat este sa apelati la o firma care se ocupa de asa ceva, deoarece ei sunt dotati cu tot ceea ce este necesar.

Cine va ofera servicii de colectare uleiuri uzate?

B-Oil Recycle va asteapta cu cele mai bune solutii de reciclare pentru deseuri periculoase si nepericuloase, dar si cele mai bune servicii de colectare uleiuri uzate. Indiferent ca sunteti proprietarul unui restaurant sau orice alta firma care genereaza cantitati semnificative de uleiuri sintetice, vegetale sau minerale, noi va ajutam.

Suntem dotati cu recipienti rezistenti, de mai multe dimensiuni, in care se pot stoca cantitati mari de uleiuri uzate. Tinem legatura cu toti clientii nostri astfel ca suntem la curent cu nevoile acestora mereu. Pentru detalii suplimenatre, accesati reciclare-uleiuriuzate.ro!