Euromagnet: Top 3 modele de folii magnetice

Folie magnetica cu adeziv taiata-160x160Foliile magnetice se mai numesc si magneti flexibili si se intrebuinteaza intr-o serie extrem de variata de aplicatii, insa printre cele mai cunoscute intrebuintari se numara magnetii de frigider. Marele avantaj al acestor folii magnetice il reprezinta faptul ca se pot taia si indoi, gauri si lamina foarte usor in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Sunt flexibile si se intrebuinteaza cu succes in inovatii de design.

De unde pot achizitiona folii magnetice?

Folii magnetice se pot cumpara faoarte simplu si foarte usor, online, de la Euromagnet, o companie producatoare din Cluj-Napoca care din 2006 comercializeaza aceste produse de calitate pe piata din Romania.

Foliile magnetice se pot personaliza conform indicatiilor tale si au un pret de achizitie extrem de avantajos. Se pot folosi pentru etichetarea rafturilor metalice, ca materiale didactice sau ca materiale promotionale, sunt rezistente la acizi, baze si diluanti si pot avea culori diferite.

Folii magnetice simple

Folii magnetice simple se intrebuinteaza pentru a realiza binecunoscutii magneti de frigider sau magnetii publicitari si sunt recomandate firmelor care au nevoie de o cantitate medie sau mare de astfel de folii pentru propriile afaceri.

De asemenea, foliile magnetice simple se folosesc si pentru decorarea autoturismelor sau pentru realizarea de afise ce nu au caracter permanent si care necesita schimbare frecventa. De exemplu, afisele caselor de schimb valutar, afise care au scop educational sau marcarea articolelor pe rafturi.

Euromagnet iti realizeaza astfel de folii magnetice la orice dimensiune dorita, debitarea fiind 100% personalizata in functie de necesitatile tale. Debitarea este un serviciu ce se realizeaza in atelierul propriu, Euromagnet folosindu-se o ghilotina de tipografie in acest scop.

Pentru a afla detalii si preturile, dar si pentru a cumpara, viziteaza magazinul online euromagnet.ro.

Folii magnetice cu adeziv

Folii magnetice cu adeziv sunt acele folii care au pe partea nemagnetica un film sau un strat foarte subtire de adeziv. Tot procedeul acesta seamana cu benzile dublu-adezive. Astfel, magnetii publicitari se produc foarte rapid deoarece nu este nevoie de a utiliza adeziv suplimentar si nici nu este nevoie de a astepta ca lipiciul sa se usuce. Practic si rapid.

Unde se folosesc astfel de folii magnetice cu adeziv? In agentiile publicitare sau de catre fotografi pentru a transforma pozele in magneti de frigider.

Portofoliul Euromagnet cuprinde cele mai uzuale dimensiuni, formate standard A4 sau A5, mai mici, de doar cativa cm, sau mai mari, cu lungimi chiar si de 30 metri. Grosimile intrebuintate sunt si ele diferite in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Insa la cerere se poate debita orice dimensiune dorita.

Pentru comenzi nu ezita sa vizitezi magazinul online sau sa contactezi echipa Euromagnet prin e-mail sau telefonic.

Folii magnetice cu adeziv, taiate

Folii magnetice cu adeziv, taiate, sunt produse identice cu cele prezentate anterior, diferenta constand in faptul ca in acest din ultim caz este vorba despre dimensiuni standard, deja taiate, gata de a fi folosite.

Desigur, la nevoie Euromagnet iti debiteaza orice dimensiune dorita. Pentru comenzi rapide, viziteaza magazinul online Euromagnet.ro, adauga produsele in cosul de cumparaturi si asteapta curierul.