De ce aveti nevoie de hidroizolatii Bucuresti?
Orice tip de constructie, fie casa, bloc sau sediu firma, are nevoie de o structura de hidroizolatii, pentru a completa sistemul de siguranta si rezistenta a cladirii. Hidroizolatia consta in impermeabilizarea fundatiei, acoperisului sau teraselor, impotriva infiltratiilor apei, apa ce provine de la ploi, ninsori, scurgeri de apa sau umidititate naturala din sol. Practic se realizeaza o bariera omogena care sa nu permita patrunderea apei in structura elementelor de constructie.
Hidroizolatii Bucuresti pentru fiecare proiect
Bucurestiul este un oras in care domeniul constructiilor este in ascensiune. Din in ce mai multe blocuri, sedii de firma sau centre comerciale se construiesc, zi de zi. Multi dintre cei care se apuca de o construirea unei cladiri, ajung sa termine lucrarea si sa omita procesul de hidroizolare.
Firma EPC HIDROCONSTRUCT GRUP S.R.L realizeaza hidroizolatii Bucuresti de o calitate exceptionala si cu materiale corespunzatoare pentru fiecare proiect, indiferent de amploarea lui.
In ce consta procesul de hidroizolatii Bucuresti?
Exista foarte multe motive pentru care o cladire are nevoie de o hidroizolatii. In primul rand, trebuie sa va informam faptul ca betonul nu este un material impermeabil, de aceea la prima ploaie este foarte probabil ca apa sa patrunda in casa. De aceea, executarea unor lucrari de hidroizolatii Bucuresti, va putea sa impiedice acest lucru. Hiroizolarea betonului se face cu ajutorul unor membrane (bitum, silicati, poliuretani etc.), membrane care au doua sau trei armaturi. Aceste membrane actioneaza ca o bariera intre apa din mediu si structura cladirii, prin ea fortificandu-se durabilitatea oricarui proiect.
Hidroizolatii Bucuresti se pot executa fie pentru constructiile noi, fie pentru cladirile mai vechi. Atunci cand va apucati de hidroizolatii, trebuie sa luati in calcul fiecare etapa din intregul proces.
- Aplicarea amorsei
In cadrul unei cladiri noi prima etapa pentru hidroizolatii Bucuresti consta in amorsarea suprafetei ce urmeaza a fi hidroizolata. Aceasta etapa necesita o atentie deosebita din partea echipei de muncitori, iar produsele folosite precum si realizarea executiei acesteia trebuie sa fie de o calitate superioara. Amorsarea la hidroizolatii se face cu o amorsa pe baza de bitum, de recomandat sa contina si solvent cu uscare rapida.
In cadrul unei cladiri vechi, fie ca realizezi o refacere a hidroizolatiei deja existente, fie ca realizezi o lucrare noua de hidroizolatii Bucuresti, trebuie sa te asiguri ca suprafata ce urmeaza a fi hidroizolata este perfect curatata. Trebuie sa elimini pietrisul, nisipul sau alte urme de beton ramase, pentru o aderenta mai buna a amorsei.
- Aplicarea membranei bituminoase
Dupa prima etapa de amorsare, urmeaza etapa de aplicare a izolatiei bituminoase. Aceasta se poate face fie in sistem dublu, fie multistrat, in functie de starea suprafetei ce urmeaza a fi hidroizolata. Membranele bituminoase se aplica, in general, prin termosudare, cu ajutorul unui arzator de la aragaz. Inainte de a aplica membrana bituminoasa, trebuie lasata sa se usuce suprafata tratata cu amorsa, cel putin 4 ore.
- Curatarea suprafetei
In aceasta etapa trebuie indepartate toate granulele lasate in urma efectuarii hidroizolatiei, de pe toată aria, astfel incat sa poti continua cu lucrarile de amenajare a spatiului.
In functie de fiecare tip de hidroizolatie Bucuresti, procesul poate diferentia. Poate fi mai complex sau mai simplu, desi pasii de mai sus sunt cei principali si care trebuie respectati. Pentru o lucrare hidroizolatii Bucuresti de o calitate superioara, contacteaza firma EPC HIDROCONSTRUCT GRUP S.R.L. Echipa de specialisti va executa lucrari cu materiale de prima calitate.