Filtre de aer Facility Distrib – Pentru un mediu curat in orice spatiu alimentar!

filtre de aerMediul este cel mai important lucru pentru om, dupa propria viata. Indiferent ca vorbim de cel inconjurator din aer liber sau de mediul pe care il intalnim zilnic la locul de munca, acesta trebuie sa fie un spatiu curat. In ceea ce priveste mediul  locului de munca, este nevoie de mai multa atentie si de mai multa responsabilitate din partea fiecarui om pentru a asigura un mediu curat, pentru a respira aer curat. Pentru a mentine un aer curat in spatiile industriale exista sistemele de ventilatie si aer conditionat. Ele sunt prezente in fiecare cladire de birouri, hala de productie sau hypermarket. A avea un aer curat nu este un lux, ci este o necesitate in zilele noastre.

Pentru a rezolva toate problemele legate de purificarea aerului exista compania Facility Distrib din Bacau. Aceasta este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Compania s-a infiintat din dorinta de a oferi sectorului de productie alimentara si altor industrii, echipamente care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere. Firma din Moldova este un important furnizor de filtre de aer pentru industria alimentara, utilizate in diversele procese de colectare a prafului si refulare a diversilor compusi din vapori. Aceste filtre de praf actioneaza prin aspirare ecologica si sunt specifice pentru productia alimentara.

Filtrele de aer Facility Distrib se utilizeaza in primul rand in sistemele de ventilatie si de aer conditionat, pentru a asigura o circulatie continua de aer curat si steril in halele de productie, care sa mentina o buna sanatate a muncitorilor, dar sa pastreze si lichidele si produsele alimentare ferite de infiltrarea unor noxe sau compusi nedoriti. Apoi, se furnizeaza filtre speciale pentru colectarea prafului si filtrarea vaporilor de ulei, precum si filtre pentru aerul comprimat. Exemple tipice de filtrare pentru produsele alimentare sunt: amidon, praf sau granule de cafea, cereale (grau), extracte produse de patiserie, faina de grau, faina de porumb, orez, cereale, zahar (pudra si granulat), sare, etc. Este foarte important de retinut faptul ca, filtrele se utilizeaza atat pentru mentinerea aerului curat in interior, cat si pentru reducerea cantitatii de noxe refulate in mediul exterior.

Inainte de a fi un furnizor pentru aparatele de purificare a aerului din spatiile comerciale, Facility Distrib comercializeaza produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, etc. Alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmata de produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, scule si produse de intretinere, adezivi si altele utilizate drept consumabile sau ca piese de schimb.

Toate echipementele comercializate de catre Facility Distrib sunt prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva si sunt importate de la cei mai mari producatori din lume. In activitatea sa, firma din Moldova colaboreaza strans cu Indis Partener SRL, companie cu care imparte echipamentele si consumabilele pe zone de distributie.

Date de contact:

Bacau, Str. Gh. Donici , Nr. 1 BIS

Fax: 0040-334.405.580

Telefon: 0040-371.159.978

E-mail: office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de 2biz.ro.